Kan jeg bruge bakuchiol og retinol?

Ja, bakuchiol og retinol kan bruges sammen. Faktisk viser forskning, at disse to ingredienser fungerer rigtig godt sammen, og her er grunden: bakuchiols stærke beroligende og stabiliserende egenskaber får retinol til at virke bedre og øger hudens tolerance over for denne velundersøgte ingrediens (1). Denne duo kan gøre en imponerende forskel for synlige udfordringer som rynker, mørke pletter og tab af fasthed.

Det mest almindelige råd er at bruge bakuchiol, hvis din hud er følsom over for retinol. Men hvis din hud ikke er overfølsom for denne vitamin-A-ingrediens, bør du virkelig prøve at bruge dem sammen. De fælles og unikke fordele ved begge ingredienser kan virkelig hjælpe din hud på ret enestående måder (1). Lad os se lidt nærmere på fordelene ...

Fordele ved at bruge bakuchiol og retinol sammen

Bakuchiol er en naturlig ledsager til retinol, fordi ingredienserne både har ens og forskellige fordele, hvor lighederne mellem dem bygger oven på resultaterne (2). Hvis du bruger bakuchiol og retinol sammen får du en sundere og friskere hud, som måske oven i købet får folk til at spørge om, hvad du gør for at få din hud til at se så godt ud!

Her er de primære grunde til, at vi anbefaler dig at bruge disse to ingredienser sammen:

  • Bakuchiol er en potent antioxidant, der supplerer A-vitaminets antioxidantevne og giver din hud bedre beskyttelse mod synlige tegn på miljømæssige stresspåvirkninger og desuden øger dens evne til at reparere tegn på tidligere skader (3).
  • Bakuchiol har vist sig at stabilisere retinol og de hudgenopbyggende ingredienser (som linolsyre og capryltriglycerid), der ofte bruges i retinolprodukter.
  • Bakuchiol hjælper retinol med at give en længerevarende effekt, før det nedbrydes af luft og lys, så du sandsynligvis vil se bedre resultater. Det er ret interessant, da det er notorisk svært at holde denne vitamin-A-ingrediens stabil.
  • Bakuchiols beroligende virkning forbedrer hudens evne til at tolerere retinol. Hvis du har haft en overfølsom reaktion på et retinolprodukt, kan du opleve, at kombinationen af dem giver dig fordele uden tegn på overfølsomhed eller afskalning (4, 5).

Udledt af naturen, fuldendt af videnskaben

En tredobbelt virkende cocktail af retinol, bakuchiol og peptider støtter kollagennedbrudt hud ved at bekæmpe fine linjer, dybe rynker og tab af fasthed.

Bakuchiol og retinol kombineret med andre produkter

Nu hvor du ved, at du kan bruge dem sammen, tænker du måske, om det også er ok at bruge dem sammen med andre hudpleje-ingredienser. Svaret er ja!

Vi er glade for at kunne fortælle dig, at der ikke er skyggen af forskning, der viser problemer med at kombinere dem. Faktisk kan disse to ingredienser forbedre resultaterne fra andre behandlingsprodukter, du måtte bruge, inklusive dem, der yderligere hjælper med at gøre huden synligt fastere, reducere rynker, forbedre en kedelig hudtone og reparere tegn på miljøskader.

Husk hver dag at bruge en bredspektret solbeskyttelse for at passe godt på de resultater, du får fra disse ret imponerende ingredienser.

Læs mere om retinol.

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

RELATEREDE ARTIKLER


Referencer til denne information:
1. Journal of Drugs in Dermatology, februar 2019, side 289–296
2. International Journal of Cosmetic Science, juni 2014, side 221–230
3. ‌Chemical Research in Toxicology, september 2003, side 1,062-1,069‌
4. Oncotarget, marts 2016, side 14,616-14,627‌
5. Skindmed, september 2019, side 188–189
6. Journal of Drugs in Dermatology, april 2016, ePublikation

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.