• Hydrate + smooth lips
 • Hydrate + smooth lips
-15%
Hydrate + smooth lips
-15%
Hydrate + smooth lips
https://www.paulaschoice.dk/da/hydrate-smooth-lips/powerduo35.html

Fugter + udglatter læberne

 • Giv læber, der mangler fugt, et dybdegående fugtende boost med denne blødgørende læbeduo.

 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Anti-Aging , Meget tør hud , Sensitiv hud
 • Ingredienser: Hyaluronsyre , Peptider , Sheasmør Se alle
 • Rutine: Behandling
350.00 kr 297.50 kr
15% rabat på sæt
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Hydrate + smooth lips

Fugter + udglatter læberne

350.00 kr 297.50 kr
15% rabat på sæt
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Denne duo vil omgående lindre tørhed samt forebygge fremtidige fugttab fra tørre og sprukne læber.

  Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster er primært en anti-aging behandling, som anvender peptider, squalen og hyaluronsyrekugler med en opfyldende effekt, der udglatter fine linjer og forbedrer læbernes volumen.

  Når du påfører Lip & Body Pomade ovenpå, indkapsler du den langtidsvarende fugt. Denne kombination forsegler læberne og Lip & Body-behandlingens nærende blanding af blødgørende og duftfri planteolier, hvilket omgående tilfører læberne langtidsvarende fugt.

 • Nøglefunktioner

  Giver læberne et fyldigere og yngre udseende

  Udligner og udglatter tydeligt linjer

  Fugtgiver og blødgør læberne

 • Fremgangsmåde

  Der findes en brugsvejledning for de enkelte produkter på produktsiderne.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Hyaluronsyre
  Er en del af hudens væv. En fantastisk ingrediens, der kan give hudens fugtindhold et boost, berolige samt beskytte mod fugttab.

  Peptider
  Er en del af aminosyrer, hvoraf nogle har en enestående beroligende effekt, mens andre kan forbedre fremtoningen af rynker, tab af fasthed samt hjælpe med at give udtryksrynker et mildere look.

  Sheasmør
  Denne plantelipid udtrækkes fra karitetræet. Sheasmør bruges til at blødgøre huden og har en udglattende effekt på tør hud. Det er også en rig kilde til antioxidanter.

 • FAQ

  Hvilket læbeprodukt er det rigtige for mig?

  Paula’s Choice tilbyder forskellige produkter til at holde læberne smukt glatte og kysseklare. Solbeskyttelse er vitalt for sunde læber. Her har vi Læbepomade Solfaktor 50, som er en rig, fløjlsblød pomade til et genopbygge tørre læber. Lip Gloss Solfaktor 40 med en klar pink finish er en mere glossy løsning til at holde læberne fugtet og beskyttet mod solens stråler. Lip & Body Pomade er bedst til pleje før sengetid. Dette ultra blødgørende produkt holder læberne glatte og bløde og beskytter dem mod eksterne årsager til tørhed, såsom indendørs varme og lav fugtighed. Lip & Body Pomade kan også bruges til neglebånd, fødder og hænder – ja, til alle de steder hvor man har tør, ru og hård hud. Lip & Body Pomade kan bruges til enhver tid, men der skal følges op med et produkt med solbeskyttelse, hvis du skal ud i solen.

  Giver Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster en omgående opfyldende effekt?

  Nej, der er ikke en læbeopfyldende behandling, der virker omgående. Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster anses for at være en anti-aging læbebehandling, der fremmer glattere og fyldigere læber uden stimulerende stoffer som kraftige derivater af mentol eller peberekstrakter, som er årsag til at læberne hæver pga. betændelse (irritation). Nogle læbe-opfyldende produkter kan også indeholde kraftige duftende planteolier, som kan stimulerer cirkulationen i læberne, øge deres naturlige farve og føre til en fornemmelse af varme. Desværre er denne proces også irriterende, især hvis den udføres dagligt.

  Reducerer Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster de fine linjer rundt om læberne?

  Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster hjælper med at reducere de overfladiske fine linjer rundt om munden og læbeområdet. Rygerrynker har tendens til at være dybere og kan derfor kræve en mere dybdegående kosmetisk behandling. Konstant brug af Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster kan også være godt til at hjælpe med at vedligeholde resultatet efter behandlingen.

  Er der solbeskyttelse i Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster?

  Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster er en anti-aging behandling og er ikke tiltænkt at yde solbeskyttelse. Vi har tilføjet denne målrettede læbebehandling, som et spændende supplement til vores Booster-kollektion. Dette produkts hovedformål er at sætte specifikt ind og afhjælpe problemer med hydrering, fugt og fylde.

 • Ekspertråd