Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har akne og tør hud?

Pleje til tør hud med tendens til akne kræver en unik tilgang, som nærer huden, mens den afhjælper uren hud på en blid måde. Når først du finder de rigtige produkter, kan resultatet blive en smuk, glat, klar og fugtet hud.

Begynd med et beroligende renseprodukt og en skintonic til tør hud med tendens til akne.

Denne genopfyldende duo giver en blød hud, som er helt fri for makeup og olie.

Calm Nourishing Cream Renseprodukt til normal til tør hud
Renser huden grundigt og efterlader den genopfyldt og blød.

Lær mere

Calm Soothing Gel-Skintonic til normal til tør hud
Beroliger rødme samt genopfylder huden og giver den ny glød.

Lær mere

Bekæmp uren hud med den bedste aknebehandling til tør hud

Vælg produkter, der effektivt, blidt og hurtigt bekæmper akne og tilstoppede porer.

Clear Extra Strength 2% BHA Eksfoliant
Afhjælper tilstoppede porer og minimerer uren hud radikalt, men blidt.

Lær mere

10% Azelainsyre Booster
Mindsker pigmentpletter, reducerer mærker efter pletter, beroliger huden.

Lær mere

Fugt og genopfyld med den bedste fugtighedscreme til tør hud med tendens til akne.

Giv huden den fugt, den har brug for, og opnå samtidig den glatte og klare teint du ønsker dig.

 

Calm Fugtgivende Dagcreme Solfaktor 30, Normal til Tør hud
Mild mineralbaseret solcreme med beroligende planteekstrakter til et minimere rødme og beskytte mod UV-skader.

Lær mere

 

Hudpleje til tør hud og akne

Hvis din hud føles tør og fedtet og har tendens til urenheden, alt på én gang, så lider du faktisk at dehydreret hud og akne, som er vidt forskelligt fra tør hud og akne. Dehydrering opstår typisk på grund af brug af de forkerte hudplejeprodukter, såsom alt for tørrende renseprodukter eller hårde ingredienser som denatureret alkohol, mynte, mentol, eukalyptus og citron.

Mens det er almindeligt at have fedtet hud og akne, så er der en lille procentdel af folk, der har virkelig tør hud og akne. Det er en brav kamp, for de få uheldige, dette berører. At prøve at finde en dagcreme, der afhjælper tør huds behov uden at tilstoppe porerne, og dermed skabe flere urenheder, er svært nok i sig selv. Så er der det problem, at produkter, der får urenheder under kontrol, ofte gør tør hud endnu tørre. Det kan være et sandt dilemma, når man skal købe hudplejeprodukter.

Lyder det mere som din slags hudtype? Hvis ja, så er der en særlig procedure for pleje af dehydreret hud med akne. Du kan se yderligere information om pleje af dehydreret hud her.

Når du har fundet ud af, at din hud er tør og ikke dehydreret, og har sikret dig at din hudplejerutine er fri for aggraverende faktorer, så kan du fokusere på blide men effektive måder at få din tørre hud og akne under kontrol. Det efterfølgende er vores eksperters anbefalinger.

Begynd med en duo af et beroligende renseprodukt og skintonic, som dem du finder i vores Calm-kollektion, så huden bliver grundigt renset, men stadig genopfyldt og blød. Denne kombination er formuleret til de fleste sensitive hudtyper, og den er endda blid nok til hud med tendens til eksem.

Find det store skyts frem (men stadig meget blidt) med en BHA-eksfoliering til at afhjælpe tilstoppede porer. Vores Skin Perfecting 2% BHA Lotion Eksfoliant har en let lotiontekstur, der blødgør og fugter, mens den blidt og naturligt eksfolierer for at rense porerne i dybden, så du får en jævn, glat hud. Den egner sig også perfekt til blidt at reducere fremtoningen af de små hårde hvide knopper, man kan få på kinderne og andre steder i ansigtet. Den egner sig også til hud med tendens til milia.

Stop uren hud, inden det overhovedet kommer i gang med azelainsyre. Azelainsyre er en powerhouse-ingrediens, der forebygger uren hud og mindsker mærkerne fra tidligere udbrud. Brug det regelmæssigt en eller to gange om dagen, og oplev de beroligende fordele fra denne plantebaserede ingrediens. Vores 10% Azelainsyre Booster arbejder på at reducere pletter, mindske pigmentpletter og berolige vanskelig hud.

Find den perfekte balance i en fugtighedscreme og/eller et serum. Det er uden tvil den vanskelige del af affæren. Du ønsker en fugtighedscreme og/eller serum, der indeholder foryngende og hudfornyende ingredienser, men som også er fugtende nok til din tørre huds behov. Den skal også være mindre blødgørende end en standard ansigtscreme til tør og uren hud, så den ikke forværre dit problem med urenheder. Det kan være nødvendigt at prøve sig lidt frem. Her er et par forslag fra vores side, der begynder med den letteste løsning først i hver kategori.

Dagcreme med solfaktor 30 eller højere (det er ganske enkelt umuligt at pleje nogen form for hudtype uden dette fundamentale trin i hudplejen):

Natcremer:

Serummer:

Lær mere om tør hud.

Kundservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.