-15%
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size
Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/healthy-glow-invisible-sunscreen-oil-spf-30-full-size/8541.html

Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30

239,00 kr. 203,15 kr.
15% rabat
 • En transparent formulering med olie, der klinisk beviseligt beskytter mod blåt lys og skader fra frie radikaler samt giver hud med glød uden at efterlade et hvidt lag.

 • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Anti-Aging, Kedelig hud
 • Ingredienser: Bredspektret solbeskyttelse solfaktor 30, Barrier Support Antioxidant Complex, Solsikkeolie Se alle
 • Rutine: Dagcreme
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Full size 30 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.

Sådan fungerer det?

 • Skærmer huden mod skadelige UVA- og UVB-stråler

 • Hurtigt absorberende formulering med olie

 • Fugter og efterlader en dugfrisk, sund glød

Smart solbeskyttelse kombineret med understøtning af hudbarrieren

En dokumenteret kombination af solfiltre, der giver bredspektret beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, hjælper med at forebygge tidlig aldring og får huden til at se sundere og mere ungdommelig ud. Barrier Support Antioxidant Complex genopbygger, styrker og beroliger hudbarrieren og giver et boost til hudens forsvar mod miljøpåvirkninger. Solsikkeolie indeholder gavnlige fedtsyrer, der hjælper huden med at fremstille sine egne lipider (fedtstoffer), inklusive ceramider. Det giver en synlig reparation af barrieren, så huden ser glattere og sundere ud. Alt dette samt en næsten vægtløs finish og en fugtgivende, dugfrisk glød.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Bredspektret solbeskyttelse solfaktor 30

Bredspektret solbeskyttelse solfaktor 30

En dokumenteret kombination af filtre, der giver bredspektret beskyttelse mod skadelige UVA- & UVB-stråler, hjælper med at forebygge tidlige tegn på aldring og giver en sund og ungdommelig teint.

Barrier Support Antioxidant Complex

Barrier Support Antioxidant Complex

En kombination af antioxidanter, bl.a. ekstrakt af rosmarin og ethylferulat, der hjælper med at beskytte lipider og understøtte hudbarrieren.

Solsikkeolie

Solsikkeolie
Er en planteolie uden duft, der er blødgørende og kan hjælpe med at genopfylde og berolige huden.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Octyldodecanol (Emolient), Isohexadecane (Solvent), Carprylic/ Capric Triglyceride (Skin conditioning agent/hydration), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Sunscreen Agent), C12-15 Alkyl Benzoate (Skin conditioning agent), Dimethicone (Silicone/emolient), Butyloctyl Salicylate (Skin conditioning agent), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Sunscreen Agent), Ethylcellulose (Viscosity controling agent), Butyloctanol (Solvent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Solvent), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Antioxidant), Ethyl Ferulate (Antioxidant), Tocopherol (Antioxidant), BHT (Antioxidant).

Fremgangsmåde

5. Trin Fugtighedscremer Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30

Sådan bruger du en creme

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30

Reviews

FAQ

Most asked

Hvilke ingredienser findes der i Barrier Support Antioxidant Complex?

Solsikkeolie; Caprlyic/Capric Triglycerider; Ethylferulat; Ekstrakt af rosmarinblade.

Hvordan adskiller Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 sig fra andre dagcremer fra Paula's Choice?

Denne limited-edition oliebaserede solcreme giver en bredspektret beskyttelse med en transparent finish, der passer til alle hudtoner. Solcremen indeholder også et Barrier Support Antioxidant Complex med ingredienser, der genopbygger, styrker og lindrer hudbarrieren.

Indeholder Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 mineralske eller syntetiske solbeskyttende ingredienser?

Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 indeholder en kombination af syntetiske aktivstoffer, bl.a. avobenzon og octinoxat.

Efterlader Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 et hvidt lag?

Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 efterlader ikke hvidt lag på huden. Solcremen kan anvendes til alle hudtoner og har en transparent finish, der efterlader huden med en dugfrisk glød.

Er der glimmer i Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30?

Selvom Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 har en dugfrisk og strålende finish, indeholder den hverken mica-mineraler eller glitter. Du får en naturlig glød, der hverken virker skinnende eller glitrende.

Kan jeg anvende Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 både i ansigtet og på kroppen?

Ja; Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 kan både anvendes i ansigtet og på kroppen. Størrelsen på solcremen gør dog, at det er mest optimalt at anvende den til daglig brug på mindre områder som f.eks. ansigtet, halsen og hænderne.

Er Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 velegnet til hud, der er særligt sensitiv eller har tendens til rødme?

Ja. Formuleringen er ikke alene parfumefri. Den indeholder også en kombination af hudberoligende antioxidanter, der hjælper med at reducere rødme og genopbygge hudbarrieren, som ofte har en tendens til at være svagere hos personer med mere reaktiv hud. Hvis du er overfølsom for syntetiske aktiver, så overvej at anvende et mineralsk alternativ i stedet.

Er Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 velegnet til hud, der er fedtet eller har tendens til uren hud?

Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 har en dugfrisk finish. Det gør, at den ikke er velegnet til personer med meget fedtet hud. Personer med meget fedtet hud foretrækker oftest ikke en sololie. De vælger i stedet en vægtløs formulering, der lægger sig som en finish, der er fri for glans som f.eks. vores SKIN BALANCING Dagcreme Solfaktor 30 eller vores RESIST Anti-Aging Dagcreme Solfaktor 30. Når det gælder hud med tendens til urenheder, er det umuligt at sige med sikkerhed, om en solcreme vil forårsage urenheder eller ej. Det er dog meget usandsynligt, at teksturen og finishen på Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 vil give problemer. Det, der ofte forårsager udbrud fra solcremer, er enten de dækkende aktive ingredienser eller de fortykningsmidler, der anvendes til at binde disse ingredienser og danne produktets tekstur. Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 indeholder ingen fortykningsmidler. Derfor er dens aktive ingredienser generelt mindre tilbøjelige til at udløse eller forværre urenheder.

Kan jeg påføre Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 sammen med andre produkter som f.eks. Solcreme Solfaktor 50?

Ja, når du påfører flere solbeskyttelsesprodukter i lag, sikrer du, at der er påført tilstrækkeligt med solcreme til at beskytte din hud mod solskader. Når du påfører flere solcremer i lag, er det bedst at holde sig til de cremer, der er formulerede med tilsvarende UV-filtre. Det er f.eks. bedst at kombinere en solcreme, der udelukkende er formuleret med syntetiske filtre med en anden solcreme, der ligeledes også kun indeholder syntetiske filtre. Det sikrer, at stabiliteten ikke påvirkes, og at du opnår den bedst mulige beskyttelse. Når du påfører disse to produkter i lag, skal du først påføre Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 og massere den ind og herefter påføre Solcreme Solfaktor 50.

Prisen på Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 virker lidt høj. Kan I forklare, hvordan prisen er fastsat?

Formuleringen og emballagen taget i betragtning er Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 på samme niveau som andre dagcremer i vores hudplejeserier. Selvom produktet kan bruges i både ansigtet og på kroppen, er størrelsen designet til daglig brug på mindre områder som f.eks. ansigtet, halsen og hænderne. Når det gælder fastsættelse af prisen, er der en række forskellige faktorer, som spiller ind. Det er bl.a. en stabil og effektiv emballage, sammensætningen og koncentrationen af ingredienser og fraværet af parfume (eller andre kendte sensibiliserende ingredienser) i vores formuleringer. Vi forsøger altid at tilbyde smarte, sikre og effektive formuleringer til rimelige priser.

Har I nogle tips til påføringen? Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg påfører Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30 ensartet, når den er transparent?

Det gælder for alle solcremer, at de skal påføres i et jævnt lag på udsatte områder. Sørg for at undgå området omkring øjnene. Du kan se på hudens glans, hvor du har påført den, inden formuleringen optages af huden. Du kan også sagtens påføre denne solcreme oven på en anden med lignende UV-filtre.

Er det virkelig okay at lægge makeup oven på min solbeskyttelse? Jeg vil gerne være sikker på, at jeg får maksimal beskyttelse.

Ja. Selvom vi anbefaler, at du bruger solbeskyttelse som det sidste trin i din morgenrutine, kan du dog lægge makeup hen over, hvis du følger disse enkle trin:

 • Vent 3-5 minutter efter påføring af sololien, før du påfører foundation
 • Påfør foundation i glatte, nedadgående bevægelser uden at gnide frem og tilbage
 • Undgå at trykke kraftigt eller blende den for meget ud
 • Det bedste er at vælge en foundation, en BB-creme eller en tonet dagcreme, der også indeholder solcreme – at påføre i lag er en fantastisk måde at opnå maksimal beskyttelse på!

Produktet er i restordre

Healthy Glow Invisible Sunscreen Oil SPF 30 Full Size

Healthy Glow Usynlig Sololie Solfaktor 30

Full size
239,00 kr.
15% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).