-15%
Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid
Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid
https://www.paulaschoice.dk/da/clear-regular-strength-anti-redness-exfoliating-solution-salicylic-acid/6201.html

Clear Regular Strength 2% BHA Eksfoliering

Flydende eksfoliering, der blidt eksfolierer hudens overflade og porerne indvendigt, så huden bliver mere klar.

300,00 kr.
 • Flydende eksfoliering, der blidt eksfolierer hudens overflade og porerne indvendigt, så huden bliver mere klar.

 • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
 • Hudtype: Normal hud,
  Kombineret hud
 • Hudtype: + Normal hud,
  + Kombineret hud
 • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer, Rødme
 • Ingredienser: Panthenol (B5-vitamin), Salicylsyre/BHA, Hyaluronsyre Se alle
 • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Normal hud,
+ Kombineret hud
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Afhjælper uren hud og hudorme

 • Beroliger rød hud

 • Opløser tilstoppede porer og gør dem finere

Din enkeltbillet til en mere strålende, pletfri hud.

Denne lette, men virkningsfulde, leave-on eksfoliering er formuleret med 2% BHA (salicylsyre) for at fjerne urenheder, sorte hudorme samt mild til moderet akne. Den hurtigt absorberende, ikke-irriterende, blide formel eksfolierer blidt hudens overflade og porerne indvendigt, så huden bliver klarere og mere strålende.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Panthenol (B5-vitamin)

Panthenol (B5-vitamin)
Panthenol er et fugtighedsbevarende middel, takket være dets evne til at tiltrække og holde på fugt. Det forbedrer hudens fremtoning, og huden føles mere behagelig.

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre
Er en del af hudens væv. En fantastisk ingrediens, der kan give hudens fugtindhold et boost, berolige samt beskytte mod fugttab.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Dipropylene Glycol (hydration), Pentylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Butylene Glycol (hydration), Glycerin (skin replenishing), etanorulayH muidoS (hydration/skin replenishing), Dipotassium Glycyrrhizate (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), Panthenol (hydration), PEG/PPG-17/6 Copolymer (texture-enhancing), Methyl Gluceth-20 (hydration), Glycereth-26 (texture-enhancing), Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane (hydration), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Metabisulfite (stabilizer).

Fremgangsmåde

3. Trin Eksfolieringer Regular Strength 2% BHA Eksfoliering

Sådan bruger du en eksfoliering

Påføres forsigtigt ved hjælp af fingrene eller en vatrondel i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene) efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af.

Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen. Morgen: Slut altid af med en fugtighedscreme med solfaktor 30 eller højere. Aften: Følg op med resten af din rutine.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Clear Regular Strength 2% BHA Eksfoliering

Reviews

FAQ

Most asked

Godt at vide, før du går i gang:

Det er bedst, hvis du gradvist øger brugen af BHA-produkter, hvor du begynder med at bruge dem et par gange om ugen. Hvis du ikke oplever nogen modreaktion, kan du øge hyppigheden til hver anden dag om aftenen og derefter, hvis du ønsker det, til hver aften. Nogle personer øger brugen til to gange om dagen (morgen og aften), men det afhænger udelukkende af din hud og dens tilstand. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

Hvad er forskellen på en Regular og Extra Strength Clear eksfoliering? De indeholder begge 2% salicylsyre.

Forskellen på Regular og Extra Strength Clear eksfolieringerne er den måde de absorberes på samt deres tekstur. De indeholder begge 2% salicylsyre, men Regular Strength har en nærmest vægtløs følelse på din hud samt en pH-værdi på cirka 3,9, hvilket betyder, at den er blid mod huden. Extra Strenghts formel kan trænge dybere ind i porerne, da den har en pH-værdi på 3,5. Den er lavet til dem, der har en mere vanskelig og vedvarende uren hud.

Fuldend din rutine

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 Phytotherapy Research, August 2015, issue 8, pages 1117-22 Evidence Based Complementary Alternative Medicine, 2013, volume 2013, article 827248 International Journal of Cosmetic Science, February 2000, issue 1, pages 21-52 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, September 2008, issue 3, pages 170-6 Dermato-Endocrinology, July 2012, issue 3, pages 253-8

Produktet er i restordre

Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid

Clear Regular Strength 2% BHA Eksfoliering

Full size
300,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).