Breakout-Fighting Bestsellers
Breakout-Fighting Bestsellers
Breakout-Fighting Bestsellers
https://www.paulaschoice.dk/da/breakout-fighting-bestsellers/77023.html

Breakout-Fighting Bestsellers

235,00 kr. 200,00 kr.
15% rabat (kan ikke kombineres sammen med andre rabatter)
 • Breakout-Fighting Bestsellers indeholder tre essentielle produkter, der vil hjælpe dig med at bekæmpe uren hud, hudorme og mærker efter uren hud.

 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer
 • Ingredienser: Salicylsyre/BHA, Azelainsyre, Glycerin Se alle
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Rejsestørrelse
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Afhjælper uren hud og hudorme

 • Opløser tilstoppede porer og gør dem finere

 • Reducerer misfarvninger fra uren hud

Tre bestsellere der bekæmper uren hud

Tre Breakout-Fighting Bestseller-produkter i rejsestørrelse vil på næsten magisk vis gøre din hud glattere, mere strålende og reducere urenheder. Clear Renseprodukt renser din hud for make-up, snavs og olie. 2% BHA Flydende Eksfoliering renser dine porer for at forebygge urenheder og hudorme. 10% Azelainsyre Booster er et effektivt produkt, hvis du ønsker at dæmpe misfarvning som f.eks. brune pletter eller mærker efter uren hud.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Azelainsyre

ERYSNIALEZA
Er en antioxidant, der har en stærk beroligende effekt og samtidig er effektiv til at lysne huden.

Glycerin

Glycerin
Er en genopfyldende og genopbyggende ingrediens, der findes naturligt i huden. Det hjælper huden med at vedligeholde et sundt udseende, og forsvarer den mod tørhed.

Den komplette ingrediensliste:

Fremgangsmåde

Bestsellers som bekæmper uren hud

Sådan bruger du hvert enkelt produkt:

 • Renseprodukt: Bruges morgen og aften. Fugt både ansigt og øjne med rigeligt vand. Påfør en lille smule af renseproduktet i dit ansigt med blide, men energiske cirkelbevægelser. Skyl godt. Gentag eller brug en ren vaskeklud til at fjerne tung makeup.
 • Eksfoliering: Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene) efter brug af renseprodukt og skintonic. Skyl ikke. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen. Morgen: Slut altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere. Aften: Følg op med resten af din rutine.
 • Booster: Påføres i ansigtet og på halsen en eller to gange om dagen. Brug den alene eller tilføj den til din foretrukne fugtighedscreme eller serum. Ved brug om morgenen, følg da op med en dagcreme med solfaktor 30 eller derover.
Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Breakout-Fighting Bestsellers

Reviews

FAQ

Most asked

Godt at vide, før du begynder at bruge en eksfoliering.

Det er bedst gradvist at øge brugen af et BHA-produkt. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg derefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Brug altid en dagcreme med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så risikoen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

Er Azelainsyre Booster et alternativ til produkter med benzoylperoxid til hud med tendens til akne?

Denne booster er et glimrende alternativ til produkter med benzoylperoxid. Produktet har et højt indhold af azelainsyre, som menes af have en antibakteriel effekt på den bakterie, der er årsagen til akne. Det fungerer også som et kraftigt anti-inflammatorisk middel, så det hjælper med at reducere hævelse og rødme, der ofte følger med akne. Azelainsyre kan være et glimrende alternativ til personer med uren hud, som ikke tåler benzoylperoxid.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Breakout-Fighting Bestsellers

Breakout-Fighting Bestsellers

Rejsestørrelse
235,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).