• Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
 • Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
 • Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
 • Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
 • Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Travel Size
-20%
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
-20%
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
-20%
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
-20%
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
-20%
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
-20%
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
-20%
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
-20%
Advanced Sun Protection Daily Moisturizer Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/advanced-sun-protection-daily-moisturizer-full-size/2390.html

Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA++++

 • En innovativ kombination af fem UV-filtre til ultimativ afskærmning mod skadelige UVA- og UVB-stråler, der forebygger rynker, tab af fasthed og misfarvning - alt sammen uden at efterlade et hvidt lag.

 • Hudtype: Normal hud,
  Tør hud
 • Hudtype: + Normal hud,
  + Tør hud
 • Hudproblemer: Anti-Aging, Kedelig hud
 • Ingredienser: UV-filter-kombinationen, Blødgørende midler, Antioxidanter Se alle
 • Rutine: Dagcreme
 • When to use: AM
Hudtype: When to use:
+ Normal hud,
+ Tør hud
AM
358,00 kr. 286,40 kr.
20% rabat
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.

+ Efterlader ikke et hvidt skær
+ Føles mere som en dagcreme end en solcreme

 • Hvad kan det?

  Den ultimative solbeskyttelse du faktisk har lyst til at bruge – behagelig beskyttelse til din hud

  I stedet for kun at indeholde ét filter, er dette syntetiske UV-skjold fremstillet på baggrund af en innovativ kombination af fem avancerede filtre, der giver ultimativ beskyttelse mod skadelige UV-stråler. Forebyg rynker, tab af fasthed og misfarvning med denne sofistikerede solbeskyttelse. Den er mindre tilbøjelig til at fremkalde overfølsomme reaktioner grundet de integrerede filtres større molekyler, som sikrer, at de bliver på hudens overflade frem for at trænge ind i porerne. Formuleringen har en behagelig, gennemsigtig finish, der ikke giver et hvidt lag. Den indeholder blødgørende midler, der giver en glødende, dugfrisk og fugtet påføring, der føles mere som en fugtighedscreme end en solcreme.

 • Er produktet velegnet til min hud?

  Hvilken hudtype har du?

  Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

  (Vælg én mulighed).
 • Nøglefunktioner

  Skærmer huden mod skadelige UVA- og UVB-stråler

  Forebygger tidlige tegn på aldring

  Fugter og efterlader en dugfrisk, sund glød

 • Fremgangsmåde

  Anvendes som det sidste trin i enhver hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys. "Prime" ansigtshuden godt, så den er klar til makeup og hold din hud levende og dugfrisk under foundation eller concealer. Da formuleringen får makeup til at sidde bedre fast på hudens overflade, er den mindre tilbøjelig til at løbe ud ved brug over længere tid.

 • Reviews

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  UV-filter-kombinationen

  En kombination af fem avancerede, syntetiske UVA- og UVB-filtre med fremragende fotostabilitet, der også tolereres af dig med sensitiv hud.

  Blødgørende midler

  Blødgørende midler fugter huden, så fugtbalancen forbedres, og din hud føles blød og sund.

  Antioxidanter
  Hjælper med at beskytte huden mod skadelige radikaler, blandt andet dem, som er forårsaget af sollys og forurening. De afhjælper tegn på aldring og beroliger huden.

  Ingredienser:
  Aqua (Solvent), Dibutyl Adipate (Skin Conditioning Agent), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Sunscreen Agent), Propylheptyl Caprylate (Skin Conditioning Agent), Dicaprylyl Carbonate (Emolient), Ethylhexyl Salicylate (Sunscreen Agent), Ethylhexyl Triazone (Sunscreen Agent), Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano) (Sunscreen Agent), Undecane (Skin Conditioning Agent), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Sunscreen Agent), Glycerin (Skin Protectant), Isononyl Isononanoate (Emolient), Propanediol (Solvent), Tridecane (Skin Conditioning Agent), Potassium Cetyl Phosphate (Emulsifier), Saccharomyces Ferment (Skin Conditioning Agent), Sodium Polyacrylate (Emulsion Stabilizer), Decyl Glucoside (Cleansing Agent), Caprylyl Glyceryl Ether (Surfactant), Sodium Phytate (Chelating Agent), Caprylhydroxyamic Acid (Chelating Agent), Lauroyl Lysine (Skin Conditioning Agent), Propylenen Glycol (Humectant), Xantham Gum (Miscellaneous skin conditioning agent), Tocopherol (Antioxidant), Naringenin (Skin Conditoning Agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Solvent).

 • FAQ

  Hvilke UV-filtre er der i denne kombination af UV-filtre?

  Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoat (9,5%); Ethylhexylsalicylat (4,5%); Ethylhexyltriazon (4%); Methylen-bis-benzotriazolyl-tetramethylbutylphenol (3,5%); Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazin (2,5%).

  Er Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA++++ en såkaldt hybrid-solcreme med syntetiske og mineralske aktive stoffer?

  Nej, denne dagcreme er en helt syntetisk solcreme, som indeholder en kombination af fem UV-filtre, der samarbejder for at give dig en meget stabil, bredspektret (UVA- & UVB-) beskyttelse.

  Er Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA++++ vandfast?

  Nej, den er ikke vandfast. Hvis du sveder eller går i vandet, er det vigtigt at have en vandfast solcreme på og omhyggeligt følge instruktionerne for ny påføring.

  Giver Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA++++ en bredspektret solbeskyttelse?

  Ja, dagcremen med solbeskyttelse indeholder en kombination af yderst stabile UV-filtre, der giver en pålidelig bredspektret (UVA- & UVB-) beskyttelse. Vi er stolte af at kunne sige, at alle solcremer fra Paula's Choice har bestået EU's Kosmetikforordnings tests for bredspektret solbeskyttelse.

  Hvad er den primære forskel på Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA og andre solcremer fra Paula’s Choice?

  Forskellen er, at denne dagcreme indeholder en række UV-filtre, som er en del af en bredere sammensætning. De fleste af disse filtre indeholder større molekyler i sammenligning med standard UV-filtre, der er godkendte til generel anvendelse. Deres størrelse gør, at de bliver på hudens overflade. Her er de mindre tilbøjelige til at give en overfølsom reaktion, som nogle mennesker vil opleve, når de bruger ikke-mineralske solcremer.

  Hvad betyder PA-klassificeringssystemet, og er det bedre end solfaktor-klassificeringssystemet (SPF)?

  PA (forkortelse for: Protection of UVA - beskyttelse mod UVA) er et japansk klassificeringssystem, der er meget udbredt i Europa og Asien, og som måler, hvor stor UVA-beskyttelse et produkt kan give. Jo højere antal plusser, des større beskyttelse. Herunder ser du klasserne:

  • PA+ Nogen UVA-beskyttelse
  • PA++ Moderat UVA-beskyttelse
  • PA+++ Høj UVA-beskyttelse
  • PA++++ Ekstremt høj UVA-beskyttelse

  Solbeskyttelse (SPF - Sun Protection Factor) angiver, hvor stor UVB-beskyttelse et produkt kan give dig i procent. Her er en oversigt:

  • Solfaktor 15 blokerer 93% af UVB-strålerne
  • Solfaktor 30 blokerer næsten 97%
  • Solfaktor 50 blokerer 98%
  • Solfaktor 100 blokerer 99%

  Den ene klassificering er ikke bedre end den anden. De giver hver især specifik information om, hvordan et produkt vil præstere på nogle nøgleområder. Uanset om en solcreme anvender PA-klassificeringssystemet eller ej, er en velformuleret solcreme med solfaktor 30 eller højere, med en bredspektret (UVA & UVB) beskyttelse, det bedste valg.

  Er Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA++++ egnet til hud med tendens til urenheder?

  Det er umuligt at sige med sikkerhed, om et hudplejeprodukt vil forårsage urenheder eller ej. Denne dagcreme indeholder syntetiske aktive stoffer i en let, men alligevel fugtgivende formulering, der sandsynligvis ikke vil give disse udfordringer.

  Er Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA++++ egnet til rosacea eller hud med tendens til rødme?

  Solcremer med syntetiske, aktive stoffer kan være udfordrende for sensitiv hud. Vi opfordrer dig til at eksperimentere for at se, hvad der fungerer bedst for din hud. Det kan du gøre ved at teste produktet på et lille område. Derved ser du, hvordan din hud reagerer. Hvis du oplever øget følsomhed, anbefaler vi dig i stedet at vælge et mineralsk produkt.

  Kan Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA++++ anvendes omkring øjnene?

  Ja. Dette produkt kan anvendes omkring øjet og øjenhulerne. Generelt anbefaler vi ikke, at du anvender dette produkt direkte på dit øjenlåg eller for tæt på din vippelinje.

  Hvor ofte skal Advanced Sun Protection Dagcreme Solfaktor 50 | PA++++ påføres igen?

  Påfør produktet i rigelige mængder for at opnå det rette beskyttelsesniveau. Når huden er udsat for direkte sollys, bør du påføre igen hver anden time. Vi anbefaler ikke denne dagcreme med solbeskyttelse til brug under svømning, eller når du ved, at du vil svede kraftigt, da den ikke er vandfast.

  Er det virkelig okay at lægge makeup oven på min solcreme? Jeg vil gerne være sikker på, at jeg får maksimal beskyttelse.

  Ja. Selvom vi anbefaler, at du bruger solbeskyttelse som det sidste trin i din morgenrutine, kan du dog lægge makeup hen over, hvis du følger disse enkle trin:

  • Vent 3-5 minutter efter påføring af solcremen, før du påfører foundation
  • Påfør foundation i glatte, nedadgående bevægelser uden at gnide frem og tilbage
  • Undgå at trykke kraftigt eller blende den for meget ud
  • Det bedste er at vælge en foundation, en BB-creme eller en tonet dagcreme, der også indeholder solcreme – at påføre i lag, er en fantastisk måde at opnå maksimal beskyttelse på!
 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder