5 grunde til at vælge antioxidanter

Antioxidanter har mange fordele for huden. Faktisk kan man aldrig få for mange! Antioxidanterne beskytter din hud mod skadelig påvirkning af forurening, så din hud holder sig spændstig, strålende og ser yngre ud. Denne artikel forklarer de fem vigtigste fordele ved antioxidanter, når det drejer sig om hudpleje.

1. ANTIOXIDANTER BESKYTTER DIN HUD MOD FORURENING

Vi udsættes hver dag for skadelige virkninger af miljøforurening, hvilket bidrager til aldring af huden (slap hud, rynker og trist hud). Heldigvis har videnskabelig forskning vist, at antioxidanter kan være med til at forebygge og reparere de skadelige virkninger af forurening.

Glutathion, superoxid, dismutase og ubiquinon er kraftige antioxidanter, der har vist sig at kunne modvirke den effekt, miljøforurening har på vores hud. Vores Defense Antioxidant Pore Purifier udnytter salicylsyrens evne til at rense porerne ved at tilføre kraftige antioxidanter dybt ind i huden. Dette hjælper med at fjerne den daglige forureningsskade, før den får mulighed for at skade din teint.

2. ANTIOXIDANTER FORBEDRER HUDENS FASTHED

Når vi bliver ældre, begynder vigtige stoffer i overfladen af vores hud at nedbrydes, hvilket får huden til at føles mindre fast, og rynker kan begynde at udvikle sig. En kraftfuld blanding af antioxidanter kan bremse nedbrydningsprocessen og hjælpe huden med at genvinde sin fasthed. Eksempler på antioxidanter, som får huden til at genvinde sin fasthed er: omega 3-fedtsyrer som linolie og linolsyre, omega 6, som findes i passionsfrugt og omega 9, som findes i mandelolie. Omega-antioxidanter er yderst effektive til at genoprette hudens overflade. Sammen med retinol er de en kraftfuld anti-aging-kombination. Du kan få denne potente kombination fra vores Resist Anti-Aging Omega+ Complex Serum og 1% Retinol Booster og dermed få en synligt fastere hud.

3. ANTIOXIDANTER FREMMER MERE KLAR HUD

Nogle antioxidanter har en unik evne til at hjælpe med at forbedre en trist, ujævn hudtone og give en hud, der ser mere sund ud. Vitamin C er en yderst effektiv antioxidant, der fungerer ved at gøre huden mere klar og revitalisere en mat, ujævn teint. Vitamin C forekommer i forskellige former såsom ascorbinsyre, ascorbylpalmitat og tetrahexyldecylascorbat. For at få de bedste resultater skal du bruge et produkt med en høj koncentration af vitamin C såsom C15 Super Booster.

4. ANTIOXIDANTER BEROLIGER HUDEN

Antioxidanter hjælper med at berolige og lindre huden. Lider du af følsom hud med rødme, vil du have gavn af antioxidanter som grøn te, kamille og beta-glucan, der alle er kendte for deres lindrende egenskaber. Vores Calm Repairing Serum er specielt formuleret med beroligende antioxidanter og hudfornyende ingredienser til at berolige og fugte irriteret, rød og følsom hud.

5. ANTIOXIDANTER BEKÆMPER RYNKER

Videnskabelig forskning har vist, at antioxidanter er med til synligt at reducere og udglatte rynker. Der er ingen enkelt antioxidant, der virker bedst på huden. Det vigtigste at huske på er, at de produkter, du bruger, skal indeholde en kombination af effektive antioxidanter. Generelt gælder det, at jo flere antioxidanter, desto bedre.

Prøv vores anti-age-serummer med antioxidanter her. Vi har én til hver hudtype.

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

Alle hudtyper
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
Kombineret hud, Fedtet hud

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.