Hvilket renseprodukt egner sig bedst til min hud?

Rensning er altid det første trin i en essentiel hudplejerutine. Et godt renseprodukt skal være mildt, fri for parfumer og irriterende stoffer og bør ikke efterlade din hud hverken stram eller tør efter afskylning. Det er vigtigt, at du vælger et renseprodukt, der passer til din hudtype. Følgende information vil kunne hjælpe dig med at finde det bedste renseprodukt, uanset om du har fedtet hud, tør hud, kombineret hud eller hud med tendens til akne og rødme.

Valg af renseprodukt til hver enkelt hudtype

TYPER AF RENSEPRODUKTER

Let skummende renseprodukter

Velegnet til dig, der foretrækker let skummende produkter, der renser din hud grundigt. Et let skummende renseprodukt fjerner de fleste former for makeup, renser huden grundigt og blødgør den. Renseprodukter behøver ikke at skumme for at virke godt, men mange foretrækker en skummende tekstur til rensning.
Hudtype: kombineret eller fedtet hud, som kan have tendens til akne.
Blide skummende renseprodukter fra Paula's Choice:

Gel-renseprodukter

Velegnet til dig, der foretrækker lette, fugtgivende produkter. En god rensegel fjerner nemt en let makeup, fugter din hud og efterlader den med en frisk fornemmelse.
Hudtype: normal, kombineret eller fedtet hud og hud, der har tendens til rødme og akne.
Gel-renseprodukter fra Paula's Choice:

Creme- og lotion-renseprodukter

Velegnet til dig, der foretrækker renseprodukter, der fugter din hud. Creme- og lotion-renseprodukter har en silkeblød tekstur og kan fjerne de fleste former for makeup, men hvis du bruger vandfaste produkter, kan du få brug for en separat makeupfjerner.
Hudtype: normal, tør og sensitiv hud.
Creme- og lotion-renseprodukter fra Paula's Choice:

Oliebaserede renseprodukter

Velegnet til dig, der foretrækker en grundig rensning til at fjerne kraftig makeup, eller hvis du gerne vil dobbeltrense din hud. For at dobbeltrense skal du først rense huden med et oliebaseret renseprodukt, efterfulgt af et let skummende, gel-, creme- eller lotion-renseprodukt. Et oliebaseret renseprodukt kan hurtigt fjerne makeup og efterlader huden smidig og blød.
Hudtype: alle hudtyper.
Oliebaserede renseprodukter fra Paula's Choice:

Micellar water, vandbaserede renseprodukter og flydende makeupfjernere

Velegnet til dig, der foretrækker at fjerne din makeup med vatrondeller. Micellar water og rensevand er forskellige navne på makeupfjernere, der er baserede på vand og overfladeaktive stoffer. Du behøver ikke nødvendigvis at skylle dem af, men det er bedst, at du ikke lader renseprodukter sidde på huden i længere tid end højst nødvendigt. Der findes også dobbeltfasede makeupfjernere. De skal omrystes før brug og kan fjerne den mest genstridige makeup uden at efterlade et fedtet lag på din hud.
Hudtype: alle hudtyper. Følg op med et traditionelt ansigtsrenseprodukt for at sikre, at der ikke sidder rester af makeup på din hud.

Renseservietter

Velegnet til dig, der foretrækker en hurtig rensning af din hud uden at skulle vaske dit ansigt. Det kan være en god og effektiv rensemetode, især hvis servietterne er bløde og ikke efterlader et klæbrigt lag på huden. Pas på ikke at trække i din hud, da det kan give skader.
Hudtype: alle hudtyper

Rensebalsamer, koldcreme-lignende og no-rinse rensecremer

Velegnet til dig, der foretrækker at opnå en fyldig, ultra-fugtgivende enkelt- eller dobbeltrens, der fjerner makeup og efterlader huden med en blød, genopladet fornemmelse. Vi anbefaler, at du bruger en vaskeklud til denne form for rensning. Bemærk: Vi anbefaler ikke, at du "tørrer" renseprodukter af på tør hud med en serviet, da træk i huden kan beskadige den. En våd, blød vaskeklud reducerer overfladespændingen og glider blidt hen over huden, hvorimod en serviet kan trække i huden.
Hudtype: normal, meget tør, sensitiv hud samt hud med tendens til eksem. Disse typer balsamer og cremer har en tendens til at være for tunge og blødgørende til hud med tendens til urenheder. Produkt fra Paula's Choice:

Sæber og renseprodukter (i fast form)

Velegnet til: ingen! Der er ingen tvivl om, at sæber og renseprodukter i fast form renser din hud grundigt. De renser dog så kraftigt, at de forstyrrer hudens overflade og efterlader din hud tør og stram. Nogle renseprodukter i fast form er mindre dehydrerende, men de ingredienser, der giver dem deres faste form, kan tilstoppe dine porer og give dig en hud, som er trist at se på.
Hudtype: ingen
Paula's Choice fraråder kraftigt denne type renseprodukter. Vælg i stedet et godt vandopløseligt renseprodukt eller makeupfjerner, hvis du ønsker en smuk og sund hud!

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

-15%
Kombineret hud, Fedtet hud
-15%
Alle hudtyper
-15%
Kombineret hud, Fedtet hud
-15%
Normal hud, Tør hud
-15%
Alle hudtyper

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.