Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit

Bedst

Plant extracts

Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit description

_Prunus armeniaca_ is the Latin name for apricot and also known as Armenian plum. Use in cosmetics depends on the part used: oil, extract, water/juice, leaf, seed, or shell.

Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit references

  • Journal of the American Oil Chemist's Society, October 2018, pages 1,297-1,306
  • Energies, Volume 8, 2015, pages 9,640-9,654
  • Biological Research, September 2014, pages 1-6
  • Phytotherapy Research, January 2014, pages 1,867-1,872
  • The Journal of Nutrition, March 2002, pages 461-471

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Ratings af ingredienser

Bedst

Dokumenteret og understøttet af uafhængige studier. Fremragende aktiv ingrediens til de fleste hudtyper eller hudproblemer.

God

Nødvendigt for at forbedre en formulerings tekstur, stabilitet eller penetration.

Middel

Generelt ikke-irriterende, men kan have kosmetiske, stabilitetsmæssige eller andre problemer, der begrænser dets anvendelighed.

Dårlig

Der er risiko for irritation. Risikoen øges, når det kombineres med andre problematiske ingredienser.

Dårligst

Kan forårsage irritation, inflammation, tørhed osv. Kan være en fordel i nogle tilfælde, men generelt har man påvist, at ingrediensen gør mere skade end gavn.

Ukendt

Vi kunne ikke finde denne ingrediens i vores ingrediensordbog. Vi registrerer alle manglende ingredienser og foretager løbende opdateringer.

Ikke ratet

Vi har endnu ikke ratet denne ingrediens, fordi vi ikke har haft mulighed for at gennemgå forskningen om den.