Del jeres historier med Pride

Udtryk dit ægte jeg denne måned – og alle de andre måneder! Der er ikke noget smukkere, end at føles sig godt tilpas i sin krop og have selvtilliden på plads.

Vi mener, at inklusivitet er vigtigt. Fællesskabet hos Paula’s Choice er et sikkert sted, hvor vi hylder vores forskelle og støtter hinanden, imens vi udforsker vores sande identiteter. Ved at gøre respekt og accept til en refleks snarere end et initiativ, giver vi alle mulighed for at være helt sig selv uden undskyldninger for noget – og det er smukt.

Vores mangfoldige fællesskab inspirerer os hver dag med deres rejser mod selvaccept og kærlighed. Vi håber, at de to historier her nedenfor inspirerer dig på samme måde, som de inspirerede os, til at omfavne den, du virkelig er. Vi støtter Pride 2021 ved at donere henholdsvis 2000 € og 2000 £ på vegne af Tone og Ola til en sag efter deres valg. Derudover donerer vi 5000 $ til ILGA World, en fantastisk organisation, der laver kampagner for menneskerettigheder og lighed, samt 5000 $ til Marsha P. Johnson Institute, der bestkytter og forsvarer transkønnede af mørk hudfarves menneskerettigheder.

Ola

@glow_with_ola

”Pride er en global fejring af LGBTQ fællesskaberne. Det er en chance for at erkende, hvor langt vi er kommet, værne om vores forfædre og give en plads til dem, der er mest marginaliserede. Pride minder os om aldrig at læne os tilbage og fortsætte med at uddanne os selv og fremtidige generationer. Det er lykkedes mig at føle mig godt tilpas med mig selv ved at give mig selv tid, have tålmodighed og acceptere mig selv. Folk vil altid kende hemmeligheden bag min selvtillid. Men det har været en lang rejse med at finde modstandsdygtighed til at leve mit liv på en autentisk måde ude at undskylde, trods ethvert tilbageslag. Det, at have opbygget et fællesskab omkring mig med mine venner og valgte familie, har fået mig til at blomstre i fuldt flor og i særdeleshed STRÅLE”.

Hvilken organisation har du valgt og hvorfor?

”Mermaids, da de støtter transkønnede, ikke-binære og kønsdiverse børn og deres familier. De laver også fantastisk et arbejde med at uddanne folk i de spørgsmål, som kønsdiverse mennesker står over for. Denne velgørenhedsorganisation står mit hjerte nær, fordi det er vigtigt at sikre, at unge mennesker i LGBTQ har ressourcer, uddannelse og pleje, så de vokser op og bliver glade og velafbalancerede voksne, som lever deres liv autentisk uden forskelsbehandling. ”
mermaidsuk.org.uk

Tone

@tonesekelius

”Jeg har altid kæmpet med at føle mig godt tilpas i min krop, men jeg er glad for at kunne sige, at det er begyndt at blive nemmere. Mange af os har et kompliceret forhold til vores krop. Men jeg tror på, at rejsen til selvaccept begynder med at lytte til sig selv og gøre det, der får dig til at føle dig godt tilpas – og ikke det, som forventes af dig. Normen har en tendens til at holde os tilbage, men når du først slipper fri og lever som den person, du skulle være - hvad end det er på et overfladisk eller et dybere plan - så vil du føle en slags stolthed og frihed. For det eneste, der virkelig betyder noget, er, at du er dit sande jeg. "

Hvilken organisation har du valgt og hvorfor?

”Det endelig at kunne springe ud som trans ville have været meget sværere uden de mennesker, der har banet vejen for mig. Jeg er så taknemmelig for at kunne give noget tilbage og bidrage til kampen for transkønnede menneskers rettigheder. Jeg har valgt Transammans, fordi de spreder bevidsthed og viden, som ændrer transkønnede menneskers liv hver dag. De giver også et sikkert rum for transkønnede personer i alle aldre – noget som er meget vigtigt i en verden, der ofte er imod os. "
www.transammans.se

Kundservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.