-20%
Glat + strålende hud på ansigt og krop
Glat + strålende hud på ansigt og krop
https://www.paulaschoice.dk/da/powewr-duo-glat-straalende-hud-paa-ansigt-og-krop/powerduo34.html

Glat + strålende hud på ansigt og krop

Få en blødere og glattere hud fra top til tå med vores AHA-eksfolierende duo til ansigt og krop.

658,00 kr. 526,40 kr.
20% rabat
 • Få en blødere og glattere hud fra top til tå med vores AHA-eksfolierende duo til ansigt og krop.

 • Hudtype: Normal hud,
  Tør hud
 • Hudtype: + Normal hud,
  + Tør hud
 • Hudproblemer: Anti-Aging, Pigmentpletter, Kedelig hud
 • Ingredienser: Glykolsyre/AHA, Peptider, Sheasmør Se alle
Hudtype:
+ Normal hud,
+ Tør hud
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Reducerer tegn på aldring

 • Forbedrer hudens teint og tekstur

 • Efterlader huden blødere og glattere

Fremhæv din glød med denne kraftige eksfolierende duo med AHA til ansigt og krop.

AHA’er (alfa-hydroxysyrer) fjerner blidt opbyggede lag af døde hudceller på hudens overflade og fremhæver den sunde, strålende hud nedenunder. AHA’er tilfører fordele til alle hudtyper, reducere linjer og rynker samt forbedrer hudens spændstighed, struktur og teint. Deres fugtende egenskaber og evne til at forbedre synlige tegn på aldring og solskader gør dem perfekt egnet til tør hud og avancerede tegn på aldring.

Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA er en unik blanding af fire AHA'er (glykolsyre, mælkesyre, æblesyre og vinsyre) og 0,5% BHA (salicylsyre), der effektivt, men alligevel forsigtigt, fjerner døde hudceller, hvilket giver en betydelig forbedring af tør, kedelig hud og ujævn teint. Denne silkeagtige lotion giver omgående en langtidsvarende fugttilførsel, der efterlader huden blød og glat.

Skin Revealing Bodylotion 10% AHA er en cremet, let leave-on eksfoliering, som inderholder 10% AHA, der blidt men effektivt fjerner døde hudceller, så huden bliver glattere og mere strålende. Denne blide lotion hjælper også med at forbedre fremtoning af ru, ujævn hud på arme og ben, så huden bliver blød og fugtet. Læs vores side med FAQs for at lære mere om den bedste måde at introducere eksfolierende produkter i din daglige hudplejerutine på.

null

Ingredienser

Dette sæt indeholder:

Resist Anti-Aging 10% AHA Eksfoliering (30 ml)

Disse effektfulde eksfolieringer giver en mere strålende hud med et yngre udseende allerede efter første gang, man bruger dem.

Read more

Skin Revealing Body Lotion 10% AHA (210 ml)

Fjerner blidt men effektivt opbyggede døde hudceller, så huden bliver glattere og mere strålende.

Read more

Fremgangsmåde

Når du anvender en AHA-eksfoliering for første gang, skal den introduceres langsomt i din hudplejerutine. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg derefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion.

Påfør Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA dagligt eller ugentligt, efter du har renset din hud og brugt skintonic. Tryk 2-3 dråber ud, og påfør produktet i ansigtet og på halsen, undgå den nederste vippelinje og øjenlågene. Skal ikke skylles af. Ved brug om morgenen, skal der altid følges op med en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Masser Skin Revealing Bodylotion 10% AHA ind på en ren hud med blide cirkulære bevægelser. Kan anvendes dagligt eller kun på tørre områder efter behov. Hvis den anvendes sammen med en creme, så påfør denne behandling først, og tilpas mængden efter personlig præference. Ved brug om dagen, bruges den under en solcreme fra Paula’s Choice.

Glat + strålende hud på ansigt og krop

Reviews

FAQ

Most asked

Good to know before you start using your exfoliant.

It is best to gradually build up use of an AHA product. Start by using your exfoliant once every other day and then increase usage to once or twice daily based on your skin’s response. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

Hvorfor valgte vi at blande AHA’er?

Vi ønskede at skabe et produkt, der udnyttede den integrerede styrke i flere syrer. Ideen var at formulere et produkt med syrer, der har forskellige molekylestørrelser, og som hver især virker lidt forskelligt på huden. Her er en oversigt:

Glykolsyre – trænger hurtigt ind i huden og stimulerer produktionen af kollagen.
Mælkesyre – en eksfoliering, der også forbedrer hudens fugttilførsel.
Malinsyre – fremmer eksfolieringen af hudens overflade og har visse antioxidante egenskaber.
Vinsyre – understøtter eksfolieringsprocessen. Bidrager med at beskytte systemet og hjælper med at opretholde pH-balancen.

Produktet er i restordre

Glat + strålende hud på ansigt og krop

Glat + strålende hud på ansigt og krop

658,00 kr.
20% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).