• Power Duo Smooth + Rejuvenate
 • Power Duo Smooth + Rejuvenate
-20%
Power Duo Smooth + Rejuvenate
-20%
Power Duo Smooth + Rejuvenate
-20%
Power Duo Smooth + Rejuvenate
-20%
Power Duo Smooth + Rejuvenate
https://www.paulaschoice.dk/da/power-duo-smooth-rejuvenate/bundleresistaha.html

Resist Anti-Aging AHA Eksfolierende Sæt

 • Denne effektive eksfolierende duo fjerner blidt døde hudceller og giver en mere strålende og blødere hud, som ser yngre ud.

 • Hudtype: Normal hud,
  Tør hud
 • Hudtype: + Normal hud,
  + Tør hud
 • Hudproblemer: Anti-Aging, Pigmentpletter, Kedelig hud
 • Ingredienser: Ekstrakt af grøn te, Glykolsyre/AHA, Ekstrakt fra lakridsrod Se alle
Hudtype:
+ Normal hud,
+ Tør hud
699,00 kr. 559,20 kr.
20% rabat
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Denne eksfolierende duo giver en avanceret anti-aging rutine ved hjælp af to enkle etaper. Den er formuleret med glykolsyre (AHA), og de to eksfolierende produkter fjerner begge blidt opbyggede lag af døde hudceller og giver en mere strålende og ungdommelig teint. Efter et par uger vil din hud føles blødere og glattere, og der vil være en synlig reduktion af pigmentpletter, fine linjer og rynker.

 • Nøglefunktioner

  Forbedrer hudens teint og tekstur

  Fjerner lag af døde hudceller

  Reducerer tegn på aldring

 • Fremgangsmåde

  Når du anvender en AHA-eksfoliering for første gang, skal den introduceres langsomt i din hudplejerutine. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg derefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion.

  Påfør Resist Daily Smoothing Behandling med 5% AHA eller Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA efter brug af et renseprodukt og skintonic. Følg op med et serum, og afslut med en dag- eller natcreme. De kan begge bruges på skift.

  Resist Daily Smoothing Behandling med 5% AHA kan bruges en eller to gange om dagen, mens brug af Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA anbefales en gang om ugen, eller som ønsket.

  Tryk 2-3 dråber ud, og påfør produktet i ansigtet og på halsen, undgå den nederste vippelinje og øjenlågene. Skal ikke skylles af. Ved brug om morgenen, skal der altid følges op med en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover.

 • Reviews

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Ekstrakt af grøn te
  Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

  Glykolsyre/AHA
  Kan hjælpe med at fjerne døde hudceller og forny hudens overflade, mindsker synligt tegn på aldring, især fra solskader. Kan også fungere som en vandbindende agent.

  Ekstrakt fra lakridsrod
  Dette planteekstrakt har kraftige antioxidantiske og beroligende egenskaber. Kan være en effektiv hjælp til at forbedre ujævn teint.

  Tjek venligst de enkelte produkter for ingredienslister.

 • FAQ

  Før du begynder:

  Din hud har brug for at vænne sig til brugen af et eksfolierende produkt. Derfor anbefaler vi en gradvis opbygning af brugen heraf, hvor du begynder med et par gange om ugen og fx ender med en til to gange om dagen. Følg altid op med en dagcreme med en solfaktor på mindst 30, hvilket er den sidste etape af din hudplejerutine. Dette er vigtigt, da din hud bliver mere følsom overfor solen efter en eksfoliering.

  Kan jeg bruge en AHA-eksfoliering samtidig med en BHA-eksfoliering?

  Vi anbefaler ikke, at man anvender andre eksfolierende produkter, inklusive BHA-eksfolieringer, med en AHA-eksfoliering samtidigt. Dette øger risikoen for irritation. Du kan bruge BHA-produkter om morgenen eller om aftenen, når du ikke bruger Resist Advanced Smooting Behandling 10% AHA eller Resist Anti-Aging Daily Smoothing Behandling 5% AHA.

  Hvad betyder det, hvis jeg oplever en prikken i huden efter at have brugt Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA eller Resist Anti-Aging Daily Smoothing Behandling 5% AHA?

  Nogle personer kan opleve en prikken efter at have påført Resist Anti-Aging Daily Smoothing Behandling 5% AHA eller Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA. Dette er fuldstændig normalt, og burde hurtigt aftage eller stoppe efter regelmæssig brug. Hvis den prikkende fornemmelse ikke stopper eller bliver værre, skylles det eksfolierende produkt omgående af med vand, og huden duppes forsigtig tør. Hvis dette opleves, anbefaler vi, at man stopper med at bruge produktet. Vores kundeservice står til meget gerne til rådighed for at hjælpe dig med at finde et alternativt produkt.

  Jeg anvender et receptpligtigt A-vitamin produkt (retinoid). Kan jeg så fortsat bruge Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA og Resist Anti-Aging Daily Smoothing Behandling 5% AHA?

  Ja, men hold for øje, at A-vitamin kan øge hudens følsomhed overfor Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA. Derfor anbefaler vi, at du anvender Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA med forsigtighed og kun en gang om ugen. Brug din Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA før dit A-vitamin produkt. Skyl efter 10 minutter, eller vent til produktet er absorberet, inden du bruger produktet med A-vitamin.

  Hvornår kan jeg begynde at bruge AHA-eksfolieringer igen efter en scrub- eller laserbehandling?

  Vi anbefaler altid, at du følger de råd, som din doktor eller sygeplejerske har angivet efter enhver behandling. Hvis der ikke står noget om, hvornår du kan begynde at anvende en AHA-eksfoliering igen, så kontakt din læge eller skønhedssalonen, hvor behandlingen blev udført. Ellers er vores generelle råd, at man venter, indtil huden har fået sin normale farve og tekstur igen. Dette kan tage fra et par få dage til et par uger afhængigt af scrub- og/eller laserbehandlingen. Huden kan være ekstra følsom efter både en scrub- og laserbehandling, så hvis du er i tvivl, så er det bedst at vente lidt. Når du begynder at anvende AHA-eksfolieringer igen, så hold godt øje med, om der opstår ubehag, og tilpas brugens hyppigheden herefter. Stop brugen, hvis der opstår irritation.

 • Ekspertråd