• Power Duo Clear + Transform
 • Power Duo Clear + Transform
-20%
Power Duo Clear + Transform
-20%
Power Duo Clear + Transform
-20%
Power Duo Clear + Transform
-20%
Power Duo Clear + Transform
https://www.paulaschoice.dk/da/power-duo-clear-transform/powerduo37.html

Klarer + Forvandler

 • Leder du efter avancerede resultater? Så lad vores prisvindende powerduo forbedre din rutine. Disse produkter supplerer hinanden i at rense porerne og forfine hudens struktur.

 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Ingredienser: Glykolsyre/AHA, Salicylsyre/BHA, Ekstrakt af sommerfugleærteblomst Se alle
Hudtype:
+ Alle hudtyper
691,00 kr. 552,80 kr.
20% rabat
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Find din indre glød med disse blide eksfolieringer, der bremser aldring og fjerner tilstopning.

  Den daglige BHA Flydende Eksfoliering fjerner døde hudceller, renser og bringer huden i balance ved at arbejde på både overfladen og dybt inde i porerne. AHA + BHA Eksfoliant Peeling genopbygger og forvandler huden, glatter rynker ud samt udjævner solskader og hudens tekstur på kun 10 minutter med en behandling om ugen. Disse to formler arbejder sammen for at finde din hud med glød, der gemmer sig lige under overfladen.

 • Nøglefunktioner

  Afhjælper uren hud og hudorme

  Reducerer tegn på aldring

  Giver en strålende, sund glød

 • Fremgangsmåde

  2% BHA Flydende Eksfoliering

  Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene) efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen. Morgen: Slut altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere. Aften: Følg op med resten af din rutine.

  25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling

  Bruges på ren hud, en gang om ugen. Påfør produktet i hele ansigtet og på halsen i generøse mængder. Lad det sidde i 10 minutter. Skyl grundigt. Du bør ikke bruge en anden eksfoliering samme dag, som du bruger dette produkt. Bemærk: Der kan opstå en mild prikkende fornemmelse i huden. Hvis dette sker, så skal den forsvinde inden for et øjeblik eller to. Hvis den ikke forsvinder eller bliver værre, så skal du omgående skylle peelingen af med varmt vand. Bør ikke anvendes på beskadiget hud eller hud, som er blevet særligt sensitiv. Råd om solbeskyttelse, når der anvendes en form for AHA-eksfoliering: Dette produkt indeholder alpha hydroxidsyre, som kan øge din huds følsomhed over for solen, og der er risiko for solskoldning. Du bør altid påføre en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover hver dag. Når du opholder dig udendørs, bør du så vidt muligt bære beskyttende tøj, søge ind i skyggen og undgå at opholde dig for længe i solen.

  Husk at veksle mellem brugen af disse produkter og aldrig anvende BHA Flydende Eksfoliering og AHA + BHA Eksfolierende Peeling på samme dag, da denne duo fungerer mest sikkert og effektivt, når der skiftes mellem dem.

 • Reviews

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Glykolsyre/AHA
  Kan hjælpe med at fjerne døde hudceller og forny hudens overflade, mindsker synligt tegn på aldring, især fra solskader. Kan også fungere som en vandbindende agent.

  Salicylsyre/BHA
  Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

  Ekstrakt fra sommerfugleærteblomst
  Har beroligende egenskaber, der reducerer tegn på rødme og beroliger irritation. Blomstens naturlige farve kan give en farve, der går fra lavendel til en dyb blå.