-15%
Power Duo Clear + Transform
Power Duo Clear + Transform
https://www.paulaschoice.dk/da/power-duo-clear-transform/powerduo37.html

Klarer + Forvandler

691,00 kr. 587,35 kr.
15% rabat på sæt
  • Leder du efter avancerede resultater? Så lad vores prisvindende powerduo forbedre din rutine. Disse produkter supplerer hinanden i at rense porerne og forfine hudens struktur.

  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Ingredienser: Glykolsyre/AHA, Salicylsyre/BHA, Ekstrakt af sommerfugleærteblomst Se alle
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Afhjælper uren hud og hudorme

  • Reducerer tegn på aldring

  • Giver en strålende, sund glød

Find din indre glød med disse blide eksfolieringer, der bremser aldring og fjerner tilstopning.

Den daglige BHA Flydende Eksfoliering fjerner døde hudceller, renser og bringer huden i balance ved at arbejde på både overfladen og dybt inde i porerne. AHA + BHA Eksfoliant Peeling genopbygger og forvandler huden, glatter rynker ud samt udjævner solskader og hudens tekstur på kun 10 minutter med en behandling om ugen. Disse to formler arbejder sammen for at finde din hud med glød, der gemmer sig lige under overfladen.

null

Ingredienser

Dette sæt indeholder:

Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering (118 ml)

Hurtigt-absorberende væske, der fjerner lag af døde hudceller samt afhjælper hudorme.

Read more

SKIN PERFECTING 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling (30 ml)

Prøv denne blide peeling til at skylle af. Den genopbygger huden med synlige resultater. Multisyreblandingen er velegnet til brug én gang om ugen, og den udglatter synligt rynker, forfiner ru, ujævn teint, gør tonen mere klar og renser porerne.

Read more

Fremgangsmåde

2% BHA Flydende Eksfoliering

Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene) efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen. Morgen: Slut altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere. Aften: Følg op med resten af din rutine.

25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling

Bruges på ren hud, en gang om ugen. Påfør produktet i hele ansigtet og på halsen i generøse mængder. Lad det sidde i 10 minutter. Skyl grundigt. Du bør ikke bruge en anden eksfoliering samme dag, som du bruger dette produkt. Bemærk: Der kan opstå en mild prikkende fornemmelse i huden. Hvis dette sker, så skal den forsvinde inden for et øjeblik eller to. Hvis den ikke forsvinder eller bliver værre, så skal du omgående skylle peelingen af med varmt vand. Bør ikke anvendes på beskadiget hud eller hud, som er blevet særligt sensitiv. Råd om solbeskyttelse, når der anvendes en form for AHA-eksfoliering: Dette produkt indeholder alpha hydroxidsyre, som kan øge din huds følsomhed over for solen, og der er risiko for solskoldning. Du bør altid påføre en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover hver dag. Når du opholder dig udendørs, bør du så vidt muligt bære beskyttende tøj, søge ind i skyggen og undgå at opholde dig for længe i solen.

Husk at veksle mellem brugen af disse produkter og aldrig anvende BHA Flydende Eksfoliering og AHA + BHA Eksfolierende Peeling på samme dag, da denne duo fungerer mest sikkert og effektivt, når der skiftes mellem dem.

Klarer + Forvandler

Reviews

Produktet er i restordre

Power Duo Clear + Transform

Klarer + Forvandler

691,00 kr.
15% rabat på sæt
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).