-20%
Omega+ Complex Travel Kit
https://www.paulaschoice.dk/da/omega-complex-travel-kit/bundleomegatrial.html

Omega+ Complex Rejsesæt

Tredobbelt dosis af omega fedtsyrer, der fugter og nærer huden.

347,00 kr. 277,60 kr.
20% rabat på sæt
 • Tredobbelt dosis af omega fedtsyrer, der fugter og nærer huden.

 • Hudtype: Normal hud,
  Tør hud
 • Hudtype: + Normal hud,
  + Tør hud
 • Hudproblemer: Meget tør hud, Sensitiv hud
 • Ingredienser: Chiafrø, Hørfrø, Ceramider Se alle
Hudtype:
+ Normal hud,
+ Tør hud
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Fugter huden

 • Styrker hudens naturlige barriere

 • Fremmer hudens strålende udseende

Dette serum, natcreme og øjencreme bruger omega fedtsyrens kraft til at pleje, genopbygge og blødgøre huden.

Giv din hud næring via tre formler rige på omega fedtsyrer til at maksimere fugttilførsel, bevare fugten samt styrke hudens naturlige barriere. Alle tre produkter er fyldt med omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, og komplementerer hinanden perfekt.

Omega+ Complex Serum anvender kraftige antioxdidanter og genopbyggende ceramider, til at hjælpe med at give en mere smidig og yngre hud. Omega+ Complex Natcreme er en creme med en lidt tyk tekstur, der beroliger huden og genopfylder hudens fugtniveau. Plej det sarte område omkring øjnene med vores Omega+ Complex Øjencreme. Dens tynde, lette tekstur gør fremtoningen af fine linjer og rynker blødere med tiden, og den er nem at bruge sammen med resten af din hudplejerutine.

null

Ingredienser

Dette sæt indeholder:

Omega+ Complex Serum - Rejsestørrelse (5 ml)

Let, lotionagtigt serum, der forstærker hudens barriere og giver den mulighed for at opføre sig yngre.

Read more

Omega+ Complex Øjencreme - Rejsestørrelse (5 ml)

Styrker og nærer dehydreret hud omkring øjnene og reducerer synligt fremtoningen af fine linjer og rynket hud ved regelmæssig brug.

Read more

Omega+ Complex Natcreme - Rejsestørrelse (15 ml)

Giv næring til tør, dehydreret hud med denne intense, rige natcreme, som er fyldt med omega 3, 6 og 9 fedtsyrer.

Read more

Fremgangsmåde

Der findes en brugsvejledning for de enkelte produkter på produktsiderne.

Omega+ Complex Rejsesæt

Reviews

FAQ

Most asked

Hvad er omega fedtsyrer?

Omega fedtsyrer hjælper med at forbedre hudens fugttilførsel ved at forsegle hudens fugt og reducere fordampningen til den omgivende luft. Der findes 11 omega fedtsyrer. De mest vitale for huden er:

Omega 3 – Findes i mad såsom, fiskeolie, hørfrø, valnøddeolie og chiafrøolie.
Omega 6 – Findes i overflod i mange planteolier, linolsyre og passionsfrugtolie.
Omega 9 – Findes i rigelig mængde i hørfrøolie samt sojabønne-, raps-, jordnødde- og solsikkeolie.

Hvad gør Omega+ Complex Serum anderledes?

Omega+ Complex Serum er en næringsmæssig energiindsprøjtning til tør og dehydreret hud, der viser tegn på aldring. Dette serum er rig på ceramide- og omegaolier. Det har en let tekstur og giver hurtigt smukke resultater. Allerede fra første gang man bruger det, kan man tydeligt se, at huden både fugtes, forynges og bliver blødere. Det er det eneste serum fra Paula's Choice, der indeholder en speciel blanding af essentielle fedtsyrer, der er designet til at genopbygge hudens vitalitet samt pleje dens sarte barriere, hvilket hjælper med at holde huden sund og se yngre ud. Hver enkelt olie og genopbyggende ingrediens i denne unikke formel giver også antioxidante fordele, hvilket gør det ideel at bruge sammen med andre serummer for endnu bedre resultater.

Hvem henvender Omega+ Complex Natcreme sig til?

Omega+ Complex Natcreme egner sig perfekt til alle, der kæmper med tør, dehydreret hud, som viser tegn på træthed samt synlige tegn på aldring, såsom fine linjer og rynker. Egner sig også fantastisk godt til personer med sensitiv og/eller beskadiget hud.

Hvad gør øjencremen fra Paula’s Choice anderledes?

Omega+ Complex Øjencreme – Den tynde, lette konsistens absorberes hurtigt af huden, hvor den afhjælper dehydrering, kedelig hud samt tidlig tegn på aldring rundt om øjnene. Ingredienserne går godt til dem, der ønsker øget indhold af naturlige ingredienser.

Resist Anti-Aging Øjencreme – Tænk øjenmaske, der sidder natten over. Denne ultra-rige pomadeagtige creme er en fantastisk mulighed til dem, der oplever ekstra tør hud, udover tegn på aldring, omkring øjnene.

Resist Anti-Aging Øjengel – Forfriskende let gel, som er god at bruge om dagen. Den kølende metalapplikator beroliger med det samme hævelser, mens de andre ingredienser giver klarere hud og reducerer fine linjer ved regelmæssigt brug.

Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme – Denne kraftige, cremede lotion blev formuleret til dem, der ønsker af afhjælpe meget tydelige tegn på aldring, inklusive linjer, rynker, misfarvninger og manglende spændstighed. Det anses for at være en ren energiindsprøjtning til øjenområdet.

Produktet er i restordre

Omega+ Complex Travel Kit

Omega+ Complex Rejsesæt

347,00 kr.
20% rabat på sæt
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).