-15%
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster
https://www.paulaschoice.dk/da/hyaluronic-acid-peptide-lip-booster/9580-01.html

Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster

Holder læberne fyldige og giver et ungdommeligt look med regelmæssig brug af denne avancerede anti-aging læbebehandling.

235,00 kr.
  • Holder læberne fyldige og giver et ungdommeligt look med regelmæssig brug af denne avancerede anti-aging læbebehandling.

  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging
  • Ingredienser: Hyaluronsyre, Peptider, Squalane Se alle
  • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Full size 10 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Giver læberne et fyldigere og yngre udseende

  • Udligner og udglatter tydeligt linjer

  • Fugtgiver og blødgør læberne

Giver læberne et fuldt boost

Denne innovative, dugfriske læbebehandling overstiger, hvad fugtning gør, for at give fyldigere og mere ungdommelige læber. Den kraftige blanding af avancerede ingredienser modvirker tynde læber, tab af volumen og fine linjer, så læberne beholder deres ungdommelig look i længere tid.

Koncentrerede små hyaluronsyrekugler med en opfyldende effekt, som spredes ligesom en svamp, der suger vand. De holder på fugten og udvider sig, så læbernes volumen forbedres. Opstrammende peptider hjælper med at reducere fine linjer, mens squalane reducerer fugttab og gør læberne bløde og smidige igen.

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre
Er en del af hudens væv. En fantastisk ingrediens, der kan give hudens fugtindhold et boost, berolige samt beskytte mod fugttab.

Peptider

Peptider
Er en del af aminosyrer, hvoraf nogle har en enestående beroligende effekt, mens andre kan forbedre fremtoningen af rynker, tab af fasthed samt hjælpe med at give udtryksrynker et mildere look.

Squalane

Squalane
Er en naturlig del i hudfedt (olie). Det er en enestående fugtgivende ingrediens samt en kilde til fedtsyrer og antioxidanter med genopfyldende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (emollient), Diisostearyl Malate (emollient), Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer (emollient polymer/texture enhancer), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (emollient), Dipentaerythrityl Tetrabehenate/Polyhydroxystearate (hydration/slip agent), Polyamide-8 (emollient/film-forming agent), Polyglyceryl-3 Beeswax (emulsifier), Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate (emollient/texture enhancer), Ethylhexyl Palmitate (emollient solvent), Triisostearin (skin-conditioning texture enhancer), Squalane (emollient antioxidant), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient antioxidant), Cetearyl Ethylhexanoate (emollient), Dipalmitoyl Hydroxyproline (hydration), Aqua (hydration), Arginine/Lysine Polypeptide (skin-restoring/hydration), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables (skin-replenishing), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Tribehenin (hydration), Palmitic Acid (skin-replenishing), Hydroxystearic Acid (emollient), Sorbitan Isostearate (emulsifier), Trihydroxystearin (hydration), Glycine Soja (Soybean) Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate (antioxidant), Portulaca Pilosa Extract (antioxidant), muidoS etanorulayH (skin-replenishing/hydration), Lactic Acid (hydration), Sucrose Cocoate (emulsifier), Palmitoyl Tripeptide-1 (skin-restoring), Palmitoyl Tripeptide-38 (skin-restoring), Glucomannan (hydration), Sorbic Acid (preservative).

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster

Sådan bruger du en behandling

Påfør i løbet af dagen efter behov og før sengetid. For brug i dagstimerne, lad Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster sidde og afslut efterfølgende med en beskyttende læbepomade med minimum SPF 30. Brug dette produkt regulært for et maksimalt resultat. Opbevar produktet i 20-25° C. Metal applikatoren kan blive varmt, hvis udsat for længerevarende varme eller sollys.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster

Reviews

FAQ

Most asked

Giver Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster en omgående opfyldende effekt?

Nej, der er ikke en læbeopfyldende behandling, der virker omgående. Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster anses for at være en anti-aging læbebehandling, der fremmer glattere og fyldigere læber uden stimulerende stoffer som kraftige derivater af mentol eller peberekstrakter, som er årsag til at læberne hæver pga. betændelse (irritation). Nogle læbe-opfyldende produkter kan også indeholde kraftige duftende planteolier, som kan stimulerer cirkulationen i læberne, øge deres naturlige farve og føre til en fornemmelse af varme. Desværre er denne proces også irriterende, især hvis den udføres dagligt.

Er Hyaluronsyre + Peptid Læbeboosterens tekstur klistrende eller klæbende?

Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster har en dugfrisk glossy finish. Den er ikke klistrende eller klæbende.

Reducerer Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster de fine linjer rundt om læberne?

Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster hjælper med at reducere de overfladiske fine linjer rundt om munden og læbeområdet. Rygerrynker har tendens til at være dybere og kan derfor kræve en mere dybdegående kosmetisk behandling. Konstant brug af Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster kan også være godt til at hjælpe med at vedligeholde resultatet efter behandlingen.

Er der solbeskyttelse i Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster?

Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster er en anti-aging behandling og er ikke tiltænkt at yde solbeskyttelse. Vi har tilføjet denne målrettede læbebehandling, som et spændende supplement til vores Booster-kollektion. Dette produkts hovedformål er at sætte specifikt ind og afhjælpe problemer med hydrering, fugt og fylde.

Kan man påføre Paula's Choice Lip Balm SPF 50 ovenpå Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster?

Vi anbefaler at påføre Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster, lade den sidde og efterfølgende at følge op med Lip Balm SPF 50.

Hvad er fordelen med en metalapplikator?

Metalapplikatoren (den samme som i vores Resist Anti-Aging Øjengel) er kølende, udglattende og behagelig. Den gør også, at produktet nemt glider henover læberne. Især på læber som kan være tørre, irriterede eller for nylig har modtaget behandling.

Skal jeg bruge en læbepromade efter Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster?

Nej, men hvis dine læber er meget tørre eller sprukne, så kan det være godt at forsegle produktet med en tør læbehandling eller en blødgørende pomade, der kan hjælpe med at maksimere resultaterne med tiden.

Hvad er fordelen ved at bruge Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster fremfor at påføre Hyaluronsyre Booster og Peptid Booster på læberne?

Det hurtige svar er, at du har et produkt (en etape) fremfor to. Det længere svar er, at denne formel blev udviklet specielt til alders relaterede ændringer og synlige tegn på aldring, som ses på læberne. Den indeholder peptider og koncentrerede små hyaluronsyrekugler med en opfyldende effekt, som er stærkt målrettet mod at forbedre læbernes fylde og udglatte små linjer på læberne. Derudover hjælper de med at forebygge fremtidig beskadigelse af læbernes understøttende elementer, der bevarer læbernes naturlige yngre look (det hjælper med at bevare læbernes naturlige form og fylde). Du kan bruge Peptid Booster og/eller Hyaluronsyre Booster på læberne og under læbeboosteren og se, om du kan lide resultaterne. Men det er også fint at nøjes med læbeboosteren for synlig forbedring af læbernes tekstur og fylde.

Mine læber føles ikke ligeså blødgjort som jeg havde forventet efter brug af Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster, hvordan kan det være?

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster er primært en anti-ageing behandling, som er designet og formuleret til specifikt at adressere tegn på aldring på læberne, mens den på samme tid, tilfører en enormt blødgørende og fugtgivende følelse. Behovet for ekstra fugt på læberne er individuelt og nogle vil føle de har brug for at påføre den oftere end andre. Hvis du oplever meget tørhed, irritation og sprukne læber, anbefaler vi at du forsegler dette produkt med en mere følsom læbepomade som vores Lip & Body Treatment Balm eller skifter mellem de to produkter, specifikt om natten. Lad Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster, sidde på læberne og tilfør efterfølgende et tyndt lad af Lip & Body Treatment Balm ovenpå.

Fuldend din rutine

Forskning

Frontiers in Chemistry, October 2020, pages 1–8, International Journal of Cosmetic Science, February 2020, pages 46–52, International Journal of Biological Macromolecules, December 2018, pages 1,682–1,695, Cosmetics, May 2017, pages 1–14, Lipid Insights, September 2016, pages 1–12, American Journal of Life Sciences, November 2014, pages 303–307, Journal of Cosmetic Science, January-February 2013, pages 59–66, Annals of the New York Academy of Sciences, June 1999, pages 73–91.

Produktet er i restordre

Hyaluronic Acid Peptide Lip Booster

Hyaluronsyre + Peptid Læbebooster

Full size
235,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).