Clear Skin Essentials Trial Kit - Extra Strength
Clear Skin Essentials Trial Kit - Extra Strength
Clear Skin Essentials Trial Kit - Extra Strength
https://www.paulaschoice.dk/da/clear-skin-essentials-trial-kit---extra-strength/77020.html

Clear Prøvekit Ren Hud - Extra Strength

460,00 kr. 365,00 kr.
21% rabat (kan ikke kombineres sammen med andre rabatter)
 • Få den reneste hud med denne 4-trins hudplejerutine, der renser porer, bekæmper uren hud og hudorme samt minimerer mærker efter udbrud.

 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer
 • Ingredienser: Niacinamid/B3-vitamin, Salicylsyre/BHA, Avobenzone Se alle
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Rejsestørrelse
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Afhjælper uren hud og hudorme

 • Opløser tilstoppede porer og gør dem finere

 • Reducerer misfarvninger fra uren hud

Din rutine til en renere hud

Denne hudplejerutine med fem dele indeholder et renseprodukt, en eksfoliering, en behandling og fugtighedscreme til både dag og nat. Det er kort sagt alle de produkter, din hud behøver for både at synes og føles allermest ren. Produkterne er sammensat til skånsomt at fjerne tilstopning af porer, lindre rødme og mindske mærker efter uren hud ved samtidig at beskytte huden mod solens skadende virkning. Produkterne i dette sæt er i rejsestørrelse, så de er perfekte til at teste, om de virker på din hud.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Niacinamid/B3-vitamin

Niacinamid/B3-vitamin
Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Avobenzone

Avobenzone
Er en syntetisk ingrediens i solcremer, der giver en bred spektrum solbeskyttelse, og det er et af de mest anvendte UVA-filtre i hele verden.

Den komplette ingrediensliste:

Fremgangsmåde

Alt du har brug for til en ren hud - Extra Strength

En fast rutine, der passer til din hudtype og dine udfordringer, giver resultater. Din daglige rutine bør indeholde mindst fire produkter: et renseprodukt, en eksfoliering, en fugtighedscreme til dagen med solfaktor samt en fugtighedscreme til natten. Det er de kerneprodukter, du behøver for at bevare din huds sundhed og udseende nu og i de kommende år. Til genstridige udfordringer anbefaler vi at tilføje en behandling til din rutine. I dette tilfælde har vi tilføjet vores Clear Skin Clearing Behandling.

Sådan skal hvert enkelt produkt bruges:

 • Renseprodukt: Bruges morgen og aften. Fugt både ansigt og øjne med rigeligt vand. Påfør en lille smule af renseproduktet i dit ansigt med blide, men energiske cirkelbevægelser. Skyl godt. Gentag, eller brug en ren vaskeklud til at fjerne tung makeup.
 • Eksfoliering: Fugt en vatrondel let, og påfør produktet i hele ansigtet og på halsen, inklusiv øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Herefter anvendes det op til to gange om dagen. Om morgenen sluttes der altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere.
 • Behandling: Påføres ansigt og hals en eller to gange om dagen. Kan bruges alene eller tilføjes din foretrukne fugtighedscreme eller serum.
 • Dagcreme med solfaktor: Påføres i rigelige mængder som den sidste del af din hudplejerutine om morgenen. Lad den trænge ind et øjeblik, før du lægger makeup.
 • Natcreme: Påføres som den sidste del af din hudplejerutine om aftenen.
Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Prøvekit Ren Hud - Extra Strength

Reviews

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Clear Skin Essentials Trial Kit - Extra Strength

Prøvekit Ren Hud - Extra Strength

Rejsestørrelse
460,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).