Hvad er forskellen på boostere, serummer og behandlinger?

Hud er kompliceret. Det er kroppens største organ med unikke behov og problemer, hvilket kan gøre det svært at finde en god hudplejerutine. En god hudplejerutine kræver nogle vigtige fundamentale produkter – renseprodukt, eksfoliering, en dagcreme med solfaktor og en natcreme. Men nogle gange har din hud brug for lidt ekstra pleje for at afhjælpe særlige hudproblemer, såsom at reducere og forebygge tegn på aldring, pigmentpletter, dehydrering og store porer. Vores boostere, serummer og behandlinger indeholder høje koncentrationer af ingredienser, som er blevet specielt udviklet til at udføre en målrettet indsats (løsning) overfor specifikke hudproblemer.

Hvad er forskellen på boostere, serummer og behandlinger?

Forskellen på boostere, serummer og behandlinger kan virke hårfin, men når du får valgt den rette til din hud, kan det give enestående resultater. Det er vigtigt at være opmærksom på, at den måde vi (Paula’s Choice) definerer og formulerer vores boostere, serummer og behandlinger på kan være forskellig fra andre firmaer. Vi anbefaler derfor ikke, at man bruger de følgende beskrivelser til alle produkter kaldet ”boostere”, ”serummer” eller ”behandlinger”. Denne information gør det klart, hvad forskellen er på disse unikke produkter samt hvilke fordele, de kan tilføre din hud.

Boostere

Boostere fra Paula’s Choice indeholder en høj koncentration af en ingrediens, som er yderst vigtig for din hud, plus en blanding af andre aktive ingredienser. For ligegyldigt hvor god denne ene ingrediens er, så er en enkelt ingrediens aldrig nok. Disse vigtige ingredienser findes også i andre produkter fra Paula’s Choice, men videnskabelig forskning har vist, at en højere koncentration af disse ingredienser sikrer bedre resultater i tilfælde af, at hudproblemerne er vanskelige at komme af med. Der er otte boostere, der afhjælper specifikke hudproblemer:

  • Peptid Booster: otte anti-aging peptider, som synligt styrker huden og træner hudens celler i at opføre sig som yngre, sundere celler.
  • C15 Super Booster: 15% stabiliseret C-vitamin, E-vitamin og ferulsyre giver en mærkbar strålende og mere jævn teint.
  • 10% Niacinamid Booster: mindsker synligt porestørrelsen og forbedrer hudens tekstur.
  • Hyaluronsyre Booster gør omgående huden blødere og udvisker synligt fine linjer og rynker.
  • 1% Retinol Booster koncentreret 1% retinol forbedrer effektivt fremtoningen af rynker, reducere porestørrelsen og giver en pænere teint.
  • Moisture Renewal Oil Booster: nærende blanding af planteolier, der omgående udglatter og genopbygger tør og skallet hud.
  • C25 Super Booster: høj koncentration af 25% ascorbinsyre afhjælper vanskelige pigmentpletter, røde mærker og rynker.
  • Azelainsyre Booster: hjælper med at mindske synligheden af mørke pletter og berolige rødme som følge af uren hud.

Vores boostere har en let tekstur, så du nemt kan blande dem med andre produkter i din hudplejerutine. Du kan komme dem direkte på huden eller blande dem med din natcreme eller serum. Vores boostere er også milde nok til at blive brugt rundt om øjnene. Læs mere om boostere.

Serummer

Hvad udretter et serum? Vores serummer er designet til at supplere din dag- og natcreme. De indeholder en ekstra blanding af kraftige antioxidanter og hudstøttende ingredienser, der fornyer og gendanner din hud. Vores serummer er også formuleret med forskellige teksturer, så der er til alle hudtyper. Hvis du har normal, fedtet eller blandet hud, så vælg en serum med en let tekstur. Til tør og sensitiv hud er en serum med en rig, beroligende formel et godt valg.

Selvom boostere, serummer og behandlinger kan være en god ting at tilføje til resten af din hudplejerutine, så er det sjældent, at de kan erstatte en dag- eller natcreme. Men hvis du fx har meget fedtet hud, kan du vælge kun at bruge et serum.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at disse produkter ikke kan erstatte behovet for daglig solbeskyttelse. Du skal altid afslutte din morgenrutine med en dagcreme med solfaktor 30 eller højere.

Behandlinger

Vores behandlinger er specielt formuleret til at afhjælpe specifikke hudproblemer. Når du tilføjer en behandling til din rutine, vil det hjælpe til med at opnå dine ønskede resultater hurtigere. Vi tilbyder behandlinger til mange hudproblemer, såsom vanskelig uren hud og hudorme, eller fine linjer, rynker og andre tegn på aldring. Vi har også en behandling, der afhjælper store porer og ru hud.

Sådan tilføjer du boostere, serummer og behandlinger til din hudplejerutine

Boostere, serummer og behandlinger er alsidige produkter, som du kan anvende på mange måder. Du kan bruge dem på udvalgte dage eller hver dag. Du kan bruge dem om morgenen og/eller aften. De kan anvendes alene eller blandet sammen med andre produkter. Der er faktisk ikke én enkelt rigtig metode. Målet er at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din hud.

Det efterfølgende er et eksempel på, hvordan du kan tilføje disse produkter til din morgen- og aftenrutine. Du bør ikke blande boostere, serummer og behandlinger med din dagcreme med solfaktor, da dette reducerer den solbeskyttende effekt. Du skal altid anvende en dagcreme med solfaktor som det sidste produkt i din morgenrutine.

Morgen- og aftenrutine
1. Trin: Rense med et mildt renseprodukt til ansigtet.
2. Trin: Bruge skintonic
3. Trin: Eksfoliere med et AHA- eller BHA-produkt. Du kan også nøjes med at udføre dette trin en gang om dagen.
4. Trin: Følg op med boostere, behandlinger og serummer efter behov, begyndende med den tyndeste til tykkeste tekstur.
5. Trin: Slut af med en dagcreme med mindst solfaktor 30, som egner sig til din hud. Om aftenen afslutter du din rutine med en natcreme.

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

NY
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
Alle hudtyper
Alle hudtyper
Alle hudtyper

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.