BHA er blot begyndelsen

null

Få mere ud af din BHA-eksfoliering. Kombiner den med et andet produkt for effekt og endnu smukkere resultater. Nedenfor kan du se de produkter med BHA, som vores eksperter har udvalgt til både at opnå perfekt hud og sætte målrettet ind over for et specifikt hudproblem. Find den BHA-makker, der passer til din hud.   

Vores #1 bedst sælgende 2% BHA-eksfoliering  

Minimer uren hud og maksimer glød med formularen, der er så god, at den bliver solgt hvert 6. sekund.  

KØB NU

Har du en ujævn teint? Få en mere klar hud med BHA og C15 Super Booster 

Afhjælper ujævn teint fra to sider. BHA fjerner døde hudceller fra hudens overflade, så din glatte og ungdommelige hud kommer til syne – en proces, der også hjælper med at forbedre din teint og mindske ujævnheder. Kombiner den med C-vitamin for en mere klar hud, mindre synlige pigmentpletter og et mere ensartet udseende. C-vitamin er samtidig en kraftig antioxidant, der sammen med din daglige solbeskyttelse er med til at forebygge yderligere misfarvninger som følge af solskader.

KØB NU

Vil du gerne mindske store porer? Så brug BHA sammen med vores 10% Niacinamid Booster   

Det er slut med store porer ved hjælp af BHA og niacinamid. Med vores BHA-eksfoliering kan du slippe af med den olie, der dels sidder på overfladen, men som også sidder dybt inde i poren og udvider den. Herefter påfører du 10% Niacinamid Booster. Den ultra lette og hurtigt absorberende formular indeholder en kraftig mængde niacinamid til at genopbygge normal størrelse og form på dine porer, så de mindskes synligt.  

KØB NU

Slut med trist hud. Brug BHA sammen med Defense Dagcreme Solfaktor 30  

Gå fra trist til frisk hud med to vigtige hudplejetrin. Eksfolier den triste hud og de døde hudceller væk med en BHA-eksfoliering, så din strålende hud nedenunder kommer til syne igen. Afslut herefter din morgenrutine med vores Defense Dagcreme Solfaktor 30. Den lette creme er formuleret med lakrids og resveratrol, som er en innovativ kombination, der omgående giver glød og en mere strålende hud. Herudover ved du, at din er glød godt beskyttet med den mineralske solfaktor 30. 

KØB NU

Udsæt hudens ældningstegn med BHA og Clinical 1% Retinol Behandling 

Få en synlig forbedring af fasthed, pigmentpletter, fine linjer og rynker. BHA’en fjerner døde hudceller fra hudens øverste lag, så din glatte og ungdommelige hud nedenunder kommer til syne igen. Retinol bevirker, at hudcellerne i de dybere lag opfører sig, som da de var unge.  

Når du begynder at bruge retinol, må du højst bruge det tre gange om ugen. Øg herefter hyppigheden gradvist i forhold til din huds tolerance. Hvis du netop er startet med at bruge retinol, anbefaler vi ikke, at du anvender det sammen med eksfoliering. Brug produkterne separat, og hold øje med hudens reaktion, før du bruger dem sammen.   

KØB NU

Gør misfarvninger og mærker efter uren hud mindre synlige med BHA og 10% Azelainsyre Booster

Sådan får du glat, strålende og perfekt hud. Først fjerner du døde hudceller med din BHA-eksfoliering, og herefter påfører du 10% Azelainsyre Booster ovenpå. Den ret ukendte ingrediens komplementerer BHA’en ved at forfine hudens overflade og gøre mærker efter uren hud samt misfarvninger fra solskader mindre synlige. 

KØB NU