Kvinder bruger ansigtsmasker

Hvilken type ansigtsmaske egner sig bedst til min hud?

Med så mange nye masker på markedet kan det være svært at vide, hvilke der virkelig vil hjælpe huden, og hvilken type maske der er den rette til hvilke hudtyper. Vi har samlet forskningsresultater og gennemgået dem for at hjælpe dig.

Ler- og kulmasker

Lermasker og kulmasker er velegnede til fedtet hud, til kombineret hud og skinnende t-zoner. Dette skyldes, at både ler og trækul absorberer overskydende olie fra hudens overflade. Trækul har også en unik evne til forsigtigt at trække snavs ud fra overfyldte porer. En velformuleret maske vil efterlade huden fri for glans, men ikke tør eller stram. Vores Skin Balancing Maske er en klassisk lermaske, der er med til at absorbere overskydende olie og renser porerne, og vores Pore Clarifying Charcoal Gelmaske er en luksuriøs kul-gel-maske, der balancerer huden og som en magnet tiltrækker sig snavset fra porerne.

Natmasker

En natmaske er normalt en fugtgivende maske, som du lader sidde natten over for at give huden ekstra næring. Ved at lade masken sidde i længere tid får ingredienserne mere tid til at arbejde. Natmasker har ofte en lettere tekstur, så de ikke gør dit pudebetræk fedtet. Brug dem som det sidste trin i din aftenrutine, og afhængigt af hvor tør din hud er, kan du bruge dem i stedet for en natcreme. Vores Skin Recovery Maske har en blød cremet tekstur formuleret med nærende olier og er velegnet til hud med tendens til rødme. Super Hydrate Overnight Maske er vores nyeste (leave-on) maske, som er udviklet i samarbejde med Skincity.com. Alle to masker kan blive på natten over for ultimativ fugttilførsel, eller de kan hurtigt skylles af som en hurtig forkælelse af din hud.

Masker, der gør huden mere klar

Masker, der gør huden mere klar, er ideelle for dig med tør, trist hud og alle, der lider af pigmentering og ujævn teint. En god maske i denne kategori bør indeholde effektfulde ingredienser, der gør huden mere klar, som arbutin, vitamin C, tyttebærekstrakt og niacinamid. Disse ingredienser forbedrer ujævn teint og efterlader en hud med glød. Radiance Renewal Maske er en natmaske, som indeholder en kombination af ingredienser, der giver en klarere hud og efterlader den mere fyldig, strålende og glat.

Sheet-masker

Sheet-masker er normalt fremstillet i en form for papir eller bomuld, som er mættet med effektive ingredienser. Der findes masser af forskellige sheet-masker baseret på forskellige ingredienser, som er målrettet forskellige hudtyper. Du lader masken ligge på ansigtet et stykke tid, så ingredienserne kan trænge ind i huden. En sheet-maske kan være sjov at bruge, men den giver ikke nødvendigvis flere fordele end traditionelle masker.

Bubble-masker

Bubble-masker har normalt en gel-tekstur, der transformeres til et boblende skum, når det påføres i ansigtet. Det er en trend, og det ser sjovt ud, men den skummende effekt giver ikke huden nogen fordele, og ingredienserne, der får masken til at skumme, kan irritere huden.

Peel Off-masker

En god peel off-maske fjerner blidt et tyndt lag af døde hudceller og overfladesnavs fra porerne, så huden føles glat. Peel off-masker kan ikke trænge ind i porerne og 'trække' hudorme og snavs ud af dem. Vil du mindske hudorme og fjerne tilstopning af porer, er det bedst at bruge en BHA-eksfoliering. Hjemmelavede peel off-masker er også blevet populære, men nogle af dem er faktisk skadelige for huden, da nogle bruger lim og endda superlim som base. Det er næppe en overraskelse, at det er ødelæggende for huden og virker irriterende. Hvis du vil bruge en peel off-maske, skal du vælge en blid maske, der ikke indeholder høje koncentrationer af polyvinylalkohol, som kan virke udtørrende og irriterende på huden.

En generel regel, når du vælger maske, er at undgå dem, der indeholder irriterende ingredienser som alkohol, mynte, mentol, eukalyptus, kamfer og parfumer (naturlige og syntetiske).

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

Kombineret hud, Fedtet hud
Alle hudtyper
Normal hud, Tør hud
Kombineret hud, Fedtet hud

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.