Fokus på forskning og ikke trends siden 1995.

I 27 år har vi jagtet facts og netop adskilt fakta og fiktion, så du kan træffe de bedste beslutninger. Læs vores historie og nyd godt af vores fødselsdagstilbud.

20% rabat på fødselsdagssæt

Limited-edition-sæt til glat og strålende hud. Alle er inklusive en særlig fødselsdagsgave: vatrondeller eller en toilettaske til at tage med på farten (værdi 89.00 kr.).

Boost & Refine Gave Sæt

1,342.00 kr.   1,073.60 kr.

Clear & Smooth-sæt

708.00 kr.   566.40 kr.

Cleanse, Smooth & Nourish-sæt

806.00 kr.   644.80 kr.

Protect & Nourish Sommersæt

432.00 kr.   344.80 kr.

Vores fødselsdagsgave til dig

Gratis limited-edition netpose til sommer og to ministørrelser følger med ordrer på mere end 600.00 kr. Køb for 750.00 kr., og få også et serum i fuld størrelse (værdi på op til 592.00 kr.).

Køb nu

Bestsellers

Frygtløs skønhed fra dag et

En hyldest til de modige, der siger det ligeud, til de sandhedssøgende, der graver dybere og til de nysgerrige, der stiller spørgsmålstegn ved alt. Mere om brandet

Din forkæmper for sandheden om hudpleje

Paula blev ikke en del af skønhedsindustrien. Hun ændrede den. Da hun blev fyret fra sit job som kosmetiksælger for at fortælle kunderne sandheden om, hvilke hudplejeprodukter der virkede – og hvilke der ikke gjorde – besluttede hun sig for at skabe sin egen serie med formuleringer, som var understøttet af videnskabelig forskning og en urokkelig tro på at ville fortælle sandheden. Læs mere om Paula’s historie.

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.