Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract

Bedst

Antioxidant

Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract at a glance

  • Excellent source of antioxidants
  • Defends against effect of pollutants
  • Good source of lutein

Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract description

_Actinidia chinensis_ (kiwi) fruit extract is an excellent source of antioxidants for skin, including vitamin C and several polyphenols. The antioxidants in kiwi can help defend skin from the visible effects of airborne pollutants. Kiwi fruit is also a good source of the carotenoid antioxidant lutein.

Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract references

  • Plant Foods for Human Nutrition, October 2017, pages 325-334
  • Nutrients, August 2017, ePublication
  • Food Technology and Biotechnology, December 2016, pages 462-467
  • Nutricon Hospitilaria, Supplement 4, July 2016, page 340
  • Current Topics in Medicinal Chemistry, Volume 11, 2011, pages 1,811-1,820

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Ratings af ingredienser

Bedst

Dokumenteret og understøttet af uafhængige studier. Fremragende aktiv ingrediens til de fleste hudtyper eller hudproblemer.

God

Nødvendigt for at forbedre en formulerings tekstur, stabilitet eller penetration.

Middel

Generelt ikke-irriterende, men kan have kosmetiske, stabilitetsmæssige eller andre problemer, der begrænser dets anvendelighed.

Dårlig

Der er risiko for irritation. Risikoen øges, når det kombineres med andre problematiske ingredienser.

Dårligst

Kan forårsage irritation, inflammation, tørhed osv. Kan være en fordel i nogle tilfælde, men generelt har man påvist, at ingrediensen gør mere skade end gavn.

Ukendt

Vi kunne ikke finde denne ingrediens i vores ingrediensordbog. Vi registrerer alle manglende ingredienser og foretager løbende opdateringer.

Ikke ratet

Vi har endnu ikke ratet denne ingrediens, fordi vi ikke har haft mulighed for at gennemgå forskningen om den.