-20%
Smooth & Refine Set
https://www.paulaschoice.dk/da/smooth-and-refine-set-Anv2021Kit3.html

Smooth & Refine Sæt

 • Den perfekte blanding af ingredienser til at afhjælpe uren hud, rødme og store porer.

  Dette hudplejegavesæt indeholder vores beauty-hårbånd til at holde håret være fra hovedet under rutinen.

 • Skin Type: Blandet hud, Fedtet hud
 • Concern: Uren hud , Hudorme , Store porer
 • Ingredients: Niacinamide/Vitamin B3 , Salicylic Acid/BHA View all
20% rabat
577.00 kr 461.60 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Smooth & Refine Set

Smooth & Refine Sæt

20% rabat
577.00 kr 461.60 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Kom af med hudorme og uren hud, og få en finere hud i hele ansigtet.

  Vores prisvindende Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant afhjælper tilstoppede porer og gør huden klarere og glattere. Dens hurtigt absorberende formel fjerner skidt, olie og døde hudceller på overfladen samt inde i porerne, så huden bliver sund og får glød. Ministørrelsen er perfekt til at have med på rejse eller til at teste produktet.

  Men en eksfoliering stopper ikke ved halsen. 2% BHA Body Spot Eksfoliant i rejsestørrelse kan også afhjælpe uren og ru hud på kroppen. Den er formuleret med BHA og antioxidanter, og den eksfolierer blidt tørre og ru områder, så huden efterlades glat, blød og strålende.

  Mindsk fremtoningen af store porer med 10% Niacinamid Booster. Den høje koncentration af niacinamid (også kendt som B3-vitamin) reducerer mærker efter uren hud, forbedrer hudens tekstur og reducerer porestørrelsen, så huden bliver glattere og mere jævn.

 • Nøglefunktioner

  Afhjælper uren hud og hudorme

  Fjerner lag af døde hudceller

  Reducerer synligt store porer

 • Fremgangsmåde

  Der findes en brugsvejledning for de enkelte produkter på produktsiderne.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Niacinamid/B3-vitamin
  Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

  Salicylsyre/BHA
  Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

 • FAQ

  Godt at vide, før du begynder at bruge en eksfoliering.

  Det er bedst at øge brugen af et BHA-produkt gradvist. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg derefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

  Kan jeg blande 10% Niacinamid booster med andre produkter fra Paula’s Choice indeholdende niacinamid?

  Du kan blande den enestående 10% Niacinamid booster med andre produkter, der indeholder niacinamid. Dog skal du, hvis du konstaterer, at din hud bliver irriteret eller sensitiv, stoppe med at blande dem og bruge dem på samme tid eller anvende lidt mindre af dem for at se, om din hud reagerer bedre på det.

  Kan jeg anvende 10% Niacinamid Booster rundt om mine øjne?

  Du kan anvende 10% Niacinamid booster rundt om øjnene, i ren form eller blandet med din foretrukne øjencreme. Du kan også tilføje 2-3 dråber i din serum eller natcreme, som du også kan bruge rundt om øjnene.

  Hvordan adskiller 2% BHA Body Spot Eksfoliant sig fra andre 2% BHA-produkter fra Paula’s Choice?

  Den primære forskel ligger i den grundlæggende formel og pH-niveauet. Vores 2% BHA Flydende Eksfoliant og 2% BHA Lotion Eksfoliant indeholder den sammen procent salicylsyre, men deres pH-niveau er en anelse højere. Da ansigtshuden generelt er mere følsom end huden på kroppen, har Paula udarbejdet to formler: 2% BHA Body Spot Eksfoliant med et lavere pH-niveau end vores andre 2% BHA-produkter. Dette øger ikke kun salicylsyrens evne til at eksfoliere, men gør, at dette produkt er særligt nyttigt til brug på områder med ru og fortykket hud, såsom albuer, knæ og hæle. Cremens base i 2% BHA Body Spot Eksfoliant er betydeligt mindre blødgørende end vores 2% BHA-lotion og helt anderledes end vores 2% BHA Flydende Eksfoliant og 2% BHA Gel.

  Kan jeg bruge 2% BHA Body Spot Eksfoliant i ansigtet?

  Selvom formlen er udviklet til huden på kroppen, er det muligt også at bruge den i ansigtet. Faktisk kan 2% BHA Body Spot Eksfoliants tekstur være bedre til nogle ansigters hudtype.

 • Ekspertråd