• Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
-20%
Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
-20%
Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
-20%
Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
-20%
Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/skin-perfecting-bha-gel-exfoliant-full-size/2040.html

Skin Perfecting 2% BHA Gel Eksfoliering

 • Leave-on gel-eksfoliering sætter blidt ind over for hudorme og store porer.

   

 • Hudtype: Kombineret hud
 • Hudtype: + Kombineret hud
 • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer
 • Ingredienser: Bisabolol, Ekstrakt af grøn te, Salicylsyre/BHA Se alle
 • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Kombineret hud
317,00 kr. 253,60 kr.
20% rabat
Full size 100 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Hvad kan det?

  Sæt en stopper for tilstoppede porer og hudorme.

  Denne leave-on gel-eksfoliering er en blid vej til at afhjælpe hudorme og store porer i ansigtet eller i T-zonen uden at ridse huden. Den er formuleret med 2% BHA (salisylsyre) og fjerner døde hudceller både på hudens overflade og inde i selve porerne, hvilket hjælper med at reducere uren hud og rødme.

 • Er produktet velegnet til min hud?

  Hvilken hudtype har du?

  Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

  (Vælg én mulighed).
 • Nøglefunktioner

  Afhjælper uren hud og hudorme

  Let gel, der ikke føles klistret

  Fjerner lag af døde hudceller

 • Fremgangsmåde

  Påfør 1-2 pump i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene), efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af.

  Begyndt forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Derefter anvendes det to gange om dagen. Om morgenen sluttes der altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere. Om aftenen følges op med resten af din rutine.

 • Reviews

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Bisabolol
  Er en beroligende ingrediens, som man typisk udtrækker fra kamille.

  Ekstrakt af grøn te
  Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

  Salicylsyre/BHA
  Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

  Ingredients:
  Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Phytosphingosine (skin-renewing), Hydroxyethylcellulose (texture-enhancing), Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract (antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract (skin-soothing), Bisabolol (skin-soothing), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster).

 • FAQ

  Godt at vide, før du begynder at bruge en eksfoliering.

  Det er bedst gradvist at øge brugen af et BHA-produkt. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg herefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Brug altid en dagcreme med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så risikoen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

  Hvad er forskellen på Skin Perfecting 2% BHA Gel og Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering?

  Den største forskel er teksturen. 2% BHA Flydende Eksfoliering absorberes hurtigt ind i porerne og arbejder derfor hurtigt. 2% BHA Gel er en anelse tykkere, men føles hverken tung eller klistret. Begge produkter indeholder 2% salicylsyre (BHA), de fugter huden let og har en pH-værdi, som er lav nok til effektivt at rense porerne i dybden. Disse BHA-eksfolieringer egner sig til alle hudtyper, men hvis du har fedtet hud, så foretrækker du muligvis 2% BHA Flydende Eksfoliering.

  Hvornår kan jeg begynde min BHA-eksfolierende behandling igen efter en laser- eller scrub-behandling?

  Allerførst er det vigtigt, at du følger de instruktioner, som din læge eller sygeplejerske har givet dig til efter behandlingen. Derudover er vores generelle råd, at du begynder at bruge din BHA igen så hurtigt som muligt. Det kan dog anbefales, at du venter et par dage med at anvende din BHA-eksfoliering, hvis din hud føles ekstra følsom. Salicylsyre er en fremragende anti-inflammatorisk ingrediens, som kan forbedre hudens naturlige helingsproces, eftersom den kan hjælpe med at reducere tendens til rødme efter behandlingen.

 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-94 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Cosmetics, 2015, issue 3, pages 259-276