Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/skin-perfecting-bha-gel-exfoliant-full-size/2040.html

Skin Perfecting 2% BHA Gel Eksfoliering

317,00 kr.
 • Leave-on gel-eksfoliering sætter blidt ind over for hudorme og store porer.

   

 • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
 • Hudtype: Kombineret hud
 • Hudtype: + Kombineret hud
 • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer
 • Ingredienser: Bisabolol, Ekstrakt af grøn te, Salicylsyre/BHA Se alle
 • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Kombineret hud
Full size 100 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Afhjælper uren hud og hudorme

 • Let gel, der ikke føles klistret

 • Fjerner lag af døde hudceller

Sæt en stopper for tilstoppede porer og hudorme.

Denne leave-on gel-eksfoliering er en blid vej til at afhjælpe hudorme og store porer i ansigtet eller i T-zonen uden at ridse huden. Den er formuleret med 2% BHA (salisylsyre) og fjerner døde hudceller både på hudens overflade og inde i selve porerne, hvilket hjælper med at reducere uren hud og rødme.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Bisabolol

Bisabolol
Er en beroligende ingrediens, som man typisk udtrækker fra kamille.

Ekstrakt af grøn te

Ekstrakt af grøn te
Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Phytosphingosine (skin-renewing), Hydroxyethylcellulose (texture-enhancing), Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract (antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract (skin-soothing), Bisabolol (skin-soothing), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster).

Fremgangsmåde

3. Trin Eksfolieringer 2% BHA Gel Eksfoliering

Sådan bruger du en eksfoliering

Påfør 1-2 pump i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene), efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af.

Begyndt forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Derefter anvendes det to gange om dagen. Om morgenen sluttes der altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere. Om aftenen følges op med resten af din rutine.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Skin Perfecting 2% BHA Gel Eksfoliering

Reviews

FAQ

Most asked

Godt at vide, før du begynder at bruge en eksfoliering.

Det er bedst gradvist at øge brugen af et BHA-produkt. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg herefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Brug altid en dagcreme med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så risikoen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

Hvad er forskellen på Skin Perfecting 2% BHA Gel og Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering?

Den største forskel er teksturen. 2% BHA Flydende Eksfoliering absorberes hurtigt ind i porerne og arbejder derfor hurtigt. 2% BHA Gel er en anelse tykkere, men føles hverken tung eller klistret. Begge produkter indeholder 2% salicylsyre (BHA), de fugter huden let og har en pH-værdi, som er lav nok til effektivt at rense porerne i dybden. Disse BHA-eksfolieringer egner sig til alle hudtyper, men hvis du har fedtet hud, så foretrækker du muligvis 2% BHA Flydende Eksfoliering.

Hvornår kan jeg begynde min BHA-eksfolierende behandling igen efter en laser- eller scrub-behandling?

Allerførst er det vigtigt, at du følger de instruktioner, som din læge eller sygeplejerske har givet dig til efter behandlingen. Derudover er vores generelle råd, at du begynder at bruge din BHA igen så hurtigt som muligt. Det kan dog anbefales, at du venter et par dage med at anvende din BHA-eksfoliering, hvis din hud føles ekstra følsom. Salicylsyre er en fremragende anti-inflammatorisk ingrediens, som kan forbedre hudens naturlige helingsproces, eftersom den kan hjælpe med at reducere tendens til rødme efter behandlingen.

Fuldend din rutine

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-94 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Cosmetics, 2015, issue 3, pages 259-276

Produktet er i restordre

Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size

Skin Perfecting 2% BHA Gel Eksfoliering

Full size
317,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).