• Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
-15%
Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
-15%
Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/skin-perfecting-bha-gel-exfoliant-full-size-2040.html

Skin Perfecting 2% BHA Gel Eksfoliant

 • Leave-on gel-eksfoliering sætter blidt ind over for hudorme og store porer.

   

 • Skin Type: Blandet hud
 • Concern: Uren hud , Hudorme , Store porer
 • Ingredients: Bisabolol , Green Tea Extract , Salicylic Acid/BHA View all
 • Routine: Eksfoliant
15% rabat
276.00 kr 234.60 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Variations

Full size 100 ml

Produktet er i restordre

Skin Perfecting BHA Gel Exfoliant Full size

Skin Perfecting 2% BHA Gel Eksfoliant

Full size
15% rabat
276.00 kr 234.60 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Hvad kan det?

  Sæt en stopper for tilstoppede porer og hudorme.

  Denne leave-on gel-eksfoliering er en blid måde at afhjælpe hudorme og store porer i ansigtet eller i T-zonen på, uden at ridse op i huden. Den er formuleret med 2% BHA (salisylsyre) og fjerner døde hudceller både på hudens overflade og inde i selv porerne, hvilket hjælper med at reducere uren hud og rødme.

 • Nøglefunktioner

  Afhjælper uren hud og hudorme

  Let gel, der ikke føles klistret

  Fjerner lag af døde hudceller

 • Fremgangsmåde

  Når du anvender en BHA-eksfoliering for første gang, skal den introduceres langsomt i din hudplejerutine. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg derefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion.

  Påføres en eller to gange dagligt, efter at du har renset din hud og anvendt skintonic. Påfør en lille ært af produktet i hele ansigtet, inklusive øjenområdet (undgå den nederste vippelinje og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Ved brug om morgenen, skal der altid følges op med en dagcreme med bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Bisabolol
  Er en beroligende ingrediens, som man typisk udtrækker fra kamille.

  Ekstrakt af grøn te
  Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

  Salicylsyre/BHA
  Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

  Ingredients:
  Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Phytosphingosine (skin-renewing), Hydroxyethylcellulose (texture-enhancing), Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract (antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract (skin-soothing), Bisabolol (skin-soothing), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster).

 • FAQ

  Godt at vide, før du går i gang:

  Det er bedst, hvis du gradvist øger brugen af BHA-produkter, hvor du begynder med at bruge dem et par gange om ugen. Hvis du ikke oplever nogen modreaktion, kan du øge hyppigheden til hver anden dag om aftenen og derefter, hvis du ønsker det, til hver aften. Nogle personer øger brugen til to gange om dagen (morgen og aften), men det afhænger udelukkende af din hud og dens tilstand. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

  Hvad er forskellen på Skin Perfecting 2% BHA Gel og Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant?

  Den største forskel er teksturen. 2% BHA Flydende Eksfoliant absorberes hurtigt ind i porerne og arbejder derfor hurtigt. 2% BHA Gel er en anelse tykkere, men føles hverken tung eller klistret. Begge produkter indeholder 2% salicylsyre (BHA), de fugter huden let og har en pH-værdi, som er lav nok til effektivt at rense porerne i dybden. Disse BHA-eksfolieringer egner sig til alle hudtyper, men hvis du har fedtet hud, så foretrækker du muligvis 2% BHA Flydende Eksfoliant.

  Hvornår kan jeg begynde min BHA-eksfolierende behandling igen efter en laser- eller scrub-behandling?

  Allerførst er det vigtigt, at du følger de instruktioner, som din læge eller sygeplejerske har givet dig til efter behandlingen. Derudover er vores generelle råd, at du begynder at bruge din BHA igen så hurtigt som muligt. Det kan dog anbefales, at du venter et par dage med at anvende din BHA-eksfoliering, hvis din hud føles ekstra følsom. Salicylsyre er en fremragende anti-inflammatorisk ingrediens, som kan forbedre hudens naturlige helingsproces, eftersom den kan hjælpe med at reducere tendens til rødme efter behandlingen.

 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-94 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Cosmetics, 2015, issue 3, pages 259-276