-15%
Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge Technology Full size
Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge Technology Full size
Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge Technology Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/shine-stopper-instant-matte-finish-with-microsponge-technology-full-size/3600.html

Shine Stopper

Holder fedtet hud glinsefri i op til seks timer samtidig med, at den mindsker fremtoningen af store porer.

270,00 kr.
  • Holder fedtet hud glinsefri i op til seks timer samtidig med, at den mindsker fremtoningen af store porer.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Fedtet hud
  • Hudtype: + Fedtet hud
  • Hudproblemer: Hudorme, Store porer
  • Ingredienser: Silikone, Glycerin Se alle
Hudtype:
+ Fedtet hud
Full size 30 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Gør skinnende hud mat

  • Fantastisk tilføjelse til din hudplejerutine

  • Reducerer synligt store porer

En blød finish uden skinnende hud, der holder hele dagen.

Denne olieabsorberende primer giver en blød, pudderlignende finish. Den unikke Microsponge® teknologi holder fedtet hud glinsefri i op til seks timer samtidig med, at den mindsker fremtoningen af store porer. Anvend den som base til en perfekt, langtidsholdbar makeup eller alene.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Silikone

Silikone
Kan føles som silke på huden i dens forskellige former. Det er en fantastisk vandbindende agent, der holder fugtniveauet oppe og beskytter mod fugttab.

Glycerin

Glycerin
Er en genopfyldende og genopbyggende ingrediens, der findes naturligt i huden. Det hjælper huden med at vedligeholde et sundt udseende, og forsvarer den mod tørhed.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer (texture-enhancing/absorbent), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient/texture-enhancing), Dimethicone (hydration), Cetearyl Alcohol (emollient/texture-enhancing), Glycerin (hydration/skin replenishing), PEG-100 Stearate (emollient/texture-enhancing), Magnesium Aluminum Silicate (absorbent), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Myristyl Myristate (texture-enhancing), Ceteareth-20 (texture-enhancing), Xanthan Gum (texture-enhancing), Disodium EDTA (stabilizer), Benzyl Alcohol (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

Fremgangsmåde

Bruges som den sidste del af din hudplejerutine. Påfør en lille smule af produktet ved at duppe med dine fingre på de fedtede dele af dit ansigt (ikke gnide). Hvis du bruger en foundation, så lad dette produkt tørre først, inden du påføre Shine Stopper og eventuelt en ansigtspudder. Du kan komme Shine Stopper på igen i løbet af dagen.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Shine Stopper

Reviews

FAQ

Most asked

Er Shine Stopper Instant Matte Finish en primer?

Ja, Shine Stopper Instant Matte Finish er en primer forstået på den måde, at den hjælper med at holde den overskydende olie på fedtet huds overflade i skak samt udglatte huden. Disse egenskaber giver en bedre påføringen af makeuppen og forlænger dens holdbarhed, så du får længerevarende resultater og ikke behøver at friske den op så tit. Sørg for, at din foundation har en mat finish, for at opnå det bedste resultat.

Hvad er Microsponge® Teknologi præcist?

Microsponge er en proprietær teknolog, der omgående og vedvarende arbejder på at absorbere og fange overskydende olie efterhånden, som den når op til hudens overflade. Ligesom en svamp suger vand, Microsponge anvender specielle porøse polymerer, der ikke blot absorberer overskydende olie, men også efterlader din hud glat og frisk. Tænk på denne teknologi som millioner af sfæriske svampe, der arbejder på at holde din fedtede hud smuk, forfinet og mat, uden at den ser kedelig ud.

Hvor forsvinder al den overskydende olie hen?

Når olien først er blevet absorberet af Microsponge® Teknologien, så forbliver den indkapslet i de unikke polymerer, indtil de er fuld mættede - ikke kan absorbere mere olie. Når de er mættede, vil du se, at din hud begynder at skinne igen. Dog er Shine Stopper Instant Matte Finish i stand til at holde overskydende olie (skinnende hud) i skak i mange timer i de fleste tilfælde. Når du renser dit ansigt, bliver de polymerer, der holder på den overskydende olie, ganske enkelt vasket væk!

Fuldend din rutine

Forskning

International Journal of Cosmetic Science, Epublication, July 2010 Molecular Pharmaceutics, September–October 2009, pages 1,441–1,448 British Journal of Dermatology, November 2006, pages 890–894; and www.microsponge.com.

Produktet er i restordre

Shine Stopper Instant Matte Finish with Microsponge Technology Full size

Shine Stopper

Full size
270,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).