• Power Duo Lysner + Forynger
 • Power Duo Lysner + Forynger
https://www.paulaschoice.dk/da/power-duo-lysner-forynger-powerduo14.html

Lysner + Forynger

 • C-vitamin og retinol er de ultimative ingredienser mod aldring og til at opnå en klarere hud med reducerede fine linjer og rynker.

 • Skin Type: Alle hudtyper
 • Concern: Anti-Aging , Kedelig hud
 • Ingredients: Vitamin C , Retinol (Vitamin A) , Chamomile Flower Extract View all
 • Routine: Behandling
20% rabat
789.00 kr 631.20 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Power Duo Lysner + Forynger

Lysner + Forynger

20% rabat
789.00 kr 631.20 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Denne kraftige anti-aging duo kombinerer C-vitamin og retinol - to enestående ingredienser til at afhjælpe flere tegn på aldring. En koncentreret dosis af C-vitamin lysner kedelig hud, mens ren retinol reducerer fine linjer og rynker, forbedrer spændstigheden og forfiner hudens tekstur, så den bliver mere strålende og ser yngre ud.

 • Nøglefunktioner

  Giver en mere klar hud

  Udligner fine linjer og rynker

  Forbedrer hudens teint og tekstur

 • Fremgangsmåde

  Hvis du ikke har anvendt retinol før, så anbefaler vi, at du bruger C15 Super Booster og Retinol Serum på følgende to måder, for at undgå irritation:
  1. Påfør C15 Super Booster om morgenen efter brug af et renseprodukt, skintonic og en eksfoliering (må ikke blandes med en dagcreme med solfaktor), og brug Retinol Serum om aftenen efter brug af et renseprodukt, skintonic og en eksfoliering.
  2. Eller, alternativt om aftenen: En aften blander du C15 Booster med din natcreme, og den efterfølgende aften bruger du Retinol Serum efter brug af et renseprodukt, skintonic og en eksfoliering.
  Hvis du er en erfaren bruger af retinol, kan du blande C15 Booster med Retinol Serum, eller du kan bruge den ene efter den anden, en til to gange om dagen.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  C-vitamin
  Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dens egenskaber for huden. C-vitamin kan forbedre flere tegn på aldring, lysne ujævn teint og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

  Retinol
  Er en ren energiindsprøjtning, der kan forbedre flere hudproblemer, hvoraf de fleste er relateret til synlige tegn på aldring. Den genopbygger huden, udglatter rynker, forbedrer solskader og er en antioxidant.

  Ekstrakt af kamilleblomst
  Kommer fra velduftende kamille (matricaria recutita), som har et moderat indhold af antioxidanter samt kraftige beroligende egenskaber.

  Please check the individual products for ingredient listings.

 • FAQ

  Hvorfor anbefaler I at anvende C15 Super Booster inden for tre måneder?
  C15 Super Booster indeholder en høj koncentration af C-vitamin, som mister sin kraft, når den kommer i kontakt med lys og luft. Hvis den anvendes inden for tre måneder, garanteres dens effektivitet, mens produktet muligvis ikke er ligeså effektivt efter denne tidsperiode. Uåbnet kan C15 Super Booster holde sig i op til et år.

  Kan jeg anvende Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum med min recept på et produkt med retinoid?
  Ja, du kan godt anvende Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum med en recept på retinoid, men du har muligvis ikke brug for det. Det er højst sandsynligt nok, at du anvender blot det ene af de to produkter. Eller du kan påføre det receptpligtige produkt om aftenen, og produktet med retinol om dagen. I begge tilfælde skal du beskytte din hud med solfaktor 30 eller derover i løbet af dagen. Husk på, at når man anvender flere produkter med retinoid øger det risikoen for irritation, så mere er ikke automatisk bedre!

  Kan jeg anvende Resist Anti-Aging Wrinkle Repair Serum under graviditet eller amning?
  På grund af forholdet mellem retinol (kosmetisk variant af A-vitamin) og retinoider, så anbefaler vi, at du ikke anvender dette produkt, hvis du er gravid eller ammer, med mindre din læge eksplicit har givet tilladelse hertil. Selvom der ikke er noget direkte bevis for, at kosmetisk retinol kan være skadelig, så foretrækker vi at være på den sikre side.

 • Ekspertråd