• Power Duo Foryngelse + Opstramning af øjenområdet
 • Power Duo Foryngelse + Opstramning af øjenområdet
-15%
Power Duo Foryngelse + Opstramning af øjenområdet
-15%
Power Duo Foryngelse + Opstramning af øjenområdet
https://www.paulaschoice.dk/da/power-duo-foryngelse-opstramning-af-oejenomraadet-powerduo25.html

Anti-Aging + Opstramning af øjenområdet

 • Den ultimative anti-aging duo til fastere og yngre hud i ansigtet og under øjnene.

 • Skin Type: Normal hud, Tør hud
 • Concern: Anti-Aging , Kedelig hud
 • Ingredients: Retinol (Vitamin A) , Ceramides , Vitamin C View all
15% rabat på sæt
699.00 kr 594.15 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Power Duo Foryngelse + Opstramning af øjenområdet

Anti-Aging + Opstramning af øjenområdet

15% rabat på sæt
699.00 kr 594.15 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Få en komplet løsning til ansigt og øjne med dette anti-aging power-par. Plej det sarte område under øjet – ofte det første sted, der viser tegn på aldring – med Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme. Den avancerede formel er en energiindsprøjtning af C-vitamin, retinol, peptider og ceramider, der synligt reducerer fine linjer og rynker, tab af fasthed og mørke rander. Udvid din anti-aging rutine til ansigtet med Resist Barrier Repair Natcreme, som er tilsat retinol og potente antioxidanter til at udglatte rynker, forstærke huden og genopbygge gløden. Når denne duo anvendes sammen, får du en fastere hud, der ser yngre ud.

 • Nøglefunktioner

  Udligner fine linjer og rynker

  Forbedrer hudens teint og tekstur

  Reducerer tegn på aldring

 • Fremgangsmåde

  Brug Resist Barrier Repair Natcreme som den sidste etape i din aftenrutine. Påfør natcremen i ansigtet, efter brug af et renseprodukt, skintonic og eksfoliering, og påfør et serum med antioxidanter eller en målrettet behandling. Påfør en lille smule Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme med blide, duppende bevægelser, før din natcreme.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Retinol
  Er en ren energiindsprøjtning, der kan forbedre flere hudproblemer, hvoraf de fleste er relateret til synlige tegn på aldring. Den genopbygger huden, udglatter rynker, forbedrer solskader og er en antioxidant.

  Ceramider
  Er hovedbestanddelen i hudens ydre lag, og de er nødvendige for deres evne til at tilbageholde vand samt deres genopfyldende og genopbyggende egenskaber.

  C-vitamin
  Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dens egenskaber for huden. C-vitamin kan forbedre flere tegn på aldring, lysne ujævn teint og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

  Please check the individual products for ingredient listings.

 • FAQ

  Hvordan adskiller Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme sig fra andre øjenprodukter fra Paula’s Choice?
  Mens vi har andre anti-aging øjenprodukter, så er Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme unik, da den indeholder vores CollagenSupport Compleks, der fungerer som en bindende agent mellem cellerne samt holder de ydre lag fugtet og spændstige. Hvis du har brugt vores Resist-øjenprodukter og stadig kæmper med tydelige tegn på aldring, så burde du overveje at tilføje dette produkt.

  Hvad er CollagenSupport Complex?
  CollagenSupport Complex kombinerer ceramidernes genopfyldende egenskaber med retinol for at styrke den underbyggende effekt. Dens indhold af flere forskellige C-vitaminer hjælper huden med at forsvare sig mod miljøbelastninger og give en fastere hud. Dette kompleks giver huden de væsentlige byggesten, den har brug for, for at forny sig selv og genopbygge dens naturlige barriere.

  Hvad er ceramider?
  Ceramider er en naturlig, fundamental del af din hud, som hjælper med at vedligeholde et præcist fugtniveau, så din hud er glat og jævn. De er yderst vigtige med hensyn til at holde huden sammen (ligesom mursten og mørtel), beskytte den mod dehydrering, tegn på følsomhed samt miljøskader, som skræller hudens beskyttende overflade af. Ceramider er den mest almindelige del af huden og udgør over 50% af dens sammensætning. Efterhånden som vi bliver ældre, begynder ceramidernes antal at falde. Og som et resultat heraf, svækkes hudens barriere, hvilket kan lede til irritation, tørhed og tendens til rødme. Hudplejeprodukter, der indeholder ceramider (og andre fordelagtige ingredienser), kan hjælpe med at afhjælpe disse symptomer.

  Hvor meget retinol og C-vitamin indeholder Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme?
  Den samlede procent af C-vitamin er 5,0%, mens retinolen er 0,01%. Det er en bevidst lavere mængde i betragtning af C-vitaminindholdet, og at dette er en øjencreme. Da indholdet af både C-vitamin og retinol er lavere end i Clinical Ceramide ansigtscremen, er det også muligt at anvende produktet på øjenområdet, hvis ønsket.

  Hvordan adskiller Clinical-produkter sig fra Resist-linjen eller andre produktkategorier fra Paula’s Choice?
  Clinical-produkter har en mere målrettet, forstærket formel til løsning af specifikke hudproblemer, såsom svære tegn på aldring, dehydrering og solskader. Alt i alt, er det et spørgsmål om, hvad der passer bedst til dine behov. Det er perfekt at sammensætte en anti-aging rutine, der blander Resist, Clinical og andre produkter fra Paula’s Choice hudplejelinje, der henvender sig til din hudtype og problemer.

 • Ekspertråd