https://www.paulaschoice.dk/da/omega-complex-set-bundleomega.html

Omega+ Complex-Sæt

 • Tredobbelt dosis af omega fedtsyrer, der fugter og nærer huden.

 • Skin Type: Normal hud, Tør hud
 • Concern: Meget tør hud , Sensitiv hud
 • Ingredients: Chia seed , Linseed , Ceramides View all
20% rabat
895.00 kr 716.00 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Omega+ Complex Set

Omega+ Complex-Sæt

20% rabat
895.00 kr 716.00 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Dette serum, natcreme og øjencreme bruger omega fedtsyrens kraft til at pleje, genopbygge og blødgøre huden.

  Giv din hud næring via tre formler rige på omega fedtsyrer til at maksimere fugttilførsel, bevare fugten samt styrke hudens naturlige barriere. Alle tre produkter er fyldt med omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, og komplementerer hinanden perfekt.

  Omega+ Complex Serum anvender kraftige antioxdidanter og genopbyggende ceramider, til at hjælpe med at give en mere smidig og yngre hud. Omega+ Complex Natcreme er en creme med en lidt tyk tekstur, der beroliger huden og genopfylder hudens fugtniveau. Plej det sarte område omkring øjnene med vores Omega+ Complex Øjencreme. Dens tynde, lette tekstur gør fremtoningen af fine linjer og rynker blødere med tiden, og den er nem at bruge sammen med resten af din hudplejerutine.

 • Nøglefunktioner

  Fugter huden

  Styrker hudens naturlige barriere

  Fremmer hudens strålende udseende

 • Fremgangsmåde

  Du skal først bruge renseproduktet. Derefter påfører du eksfolieringen (bemærk: skal ikke skylles af). Og til sidst påfører du enten en dag- eller natcreme.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Chiafrø
  Denne planteolie uden duft er rig på omega fedtsyrer og antioxidanter.

  Hørfrø
  Linolie indeholder antioxidanter. Hørfrø er også en rig kilde til linolensyre, som er en vigtig fedtsyre.

  Ceramider
  Er hovedbestanddelen i hudens ydre lag, og de er nødvendige for deres evne til at tilbageholde vand samt deres genopfyldende og genopbyggende egenskaber.

  Please check the individual products for ingredient listings.

 • FAQ

  Hvad er omega fedtsyrer?

  Omega fedtsyrer hjælper med at forbedre hudens fugttilførsel ved at forsegle hudens fugt og reducere fordampningen til den omgivende luft. Der findes 11 omega fedtsyrer. De mest vitale for huden er:

  • Omega 3 – Findes i mad såsom, fiskeolie, hørfrø, valnøddeolie og chiafrøolie.
  • Omega 6 – Findes i overflod i mange planteolier, linolsyre og passionsfrugtolie.
  • Omega 9 – Findes i rigelig mængde i hørfrøolie samt sojabønne-, raps-, jordnødde- og solsikkeolie.

  Hvad gør Omega+ Complex Serum anderledes?

  Omega+ Complex Serum er en næringsmæssig energiindsprøjtning til tør og dehydreret hud, der viser tegn på aldring. Dette serum er rig på ceramide- og omegaolier. Det har en let tekstur og giver hurtigt smukke resultater. Allerede fra første gang man bruger det, kan man tydeligt se, at huden både fugtes, forynges og bliver blødere. Det er det eneste serum fra Paula's Choice, der indeholder en speciel blanding af essentielle fedtsyrer, der er designet til at genopbygge hudens vitalitet samt pleje dens sarte barriere, hvilket hjælper med at holde huden sund og se yngre ud. Hver enkelt olie og genopbyggende ingrediens i denne unikke formel giver også antioxidante fordele, hvilket gør det ideel at bruge sammen med andre serummer for endnu bedre resultater.

  Hvem henvender Omega+ Complex Natcreme sig til?

  Omega+ Complex Natcreme egner sig perfekt til alle, der kæmper med tør, dehydreret hud, som viser tegn på træthed samt synlige tegn på aldring, såsom fine linjer og rynker. Egner sig også fantastisk godt til personer med sensitiv og/eller beskadiget hud.

  Hvad gør øjencremen fra Paula’s Choice anderledes?

  • Omega+ Complex Øjencreme – Den tynde, lette konsistens absorberes hurtigt af huden, hvor den afhjælper dehydrering, kedelig hud samt tidlig tegn på aldring rundt om øjnene. Ingredienserne går godt til dem, der ønsker øget indhold af naturlige ingredienser.
  • Resist Anti-Aging Øjencreme – Tænk øjenmaske, der sidder natten over. Denne ultra-rige pomadeagtige creme er en fantastisk mulighed til dem, der oplever ekstra tør hud, udover tegn på aldring, omkring øjnene.
  • Resist Anti-Aging Øjengel – Forfriskende let gel, som er god at bruge om dagen. Den kølende metalapplikator beroliger med det samme hævelser, mens de andre ingredienser giver klarere hud og reducerer fine linjer ved regelmæssigt brug.
  • Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme – Denne kraftige, cremede lotion blev formuleret til dem, der ønsker af afhjælpe meget tydelige tegn på aldring, inklusive linjer, rynker, misfarvninger og manglende spændstighed. Det anses for at være en ren energiindsprøjtning til øjenområdet.

 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder