• Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
 • Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
 • Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
 • Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
-20%
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
-20%
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
-20%
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
-20%
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
-20%
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
-20%
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
-20%
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
-20%
Omega+ Complex Cleansing Balm Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/omega-complex-cleansing-balm-full-size/3380-01.html

Omega+ Complex Rensebalm

 • En tredobbelt rensebalm formuleret med omega 3, 6 og 9 til at rense, nære og fugte huden. Dens formel er nem at skylle af og efterlader ikke en fedtet film på din hud.

 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Meget tør hud, Tendens til rødme, Sensitiv hud
 • Ingredienser: Caprylic/Capric Triglyceride, Engfoamkerneolie, Jojobaolie Se alle
 • Rutine: Renseprodukt
Hudtype:
+ Alle hudtyper
244,00 kr. 195,20 kr.
20% rabat

Variations

Full size 103 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Hvad kan det?

  Et renseprodukt. Tredobbelt handling.

  Denne rensebalm har en luksuriøs, blød tekstur med masser af omega fedtsyrer. Den fjerner effektivt solcreme, makeup og skidt og renser huden grundigt, men blidt. Når den glatte rensebalm er skyllet helt af, efterlades huden blød, fugtet og opfrisket uden at føles fedtet.

  Omega fedtsyrer er kendt for deres evne til at styrke huden samt pleje dens barriere. Omega-3, 6 og 9 fra jojoba og engfoamkerneolie blødgør og plejer huden, samtidig med at de hjælper med at forhindre fugttab, når huden renses, så huden forbliver ren og næret.

 • Er produktet velegnet til min hud?

  Hvilken hudtype har du?

 • Nøglefunktioner

  Fugter huden

  Fjerner makeup

  Fremmer hudens strålende udseende

 • Fremgangsmåde

  Masser blidt en lille smule ind på våd eller tør hud. Skyl godt med lunkent vand. Lad det sidde i et minut for en mere dybdegående rensning, og fjern derefter produktet med en blød vaskeklud.

 • Reviews

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Caprylic/Capric Triglyceride
  Kommer fra kokosolie og glycerin, og det betragtes som et fremragende middel til at blødgøre, fugte og genopfylde huden.

  Engfoamkerneolie
  Er en planteolie, som består af en lang kæde af omega-9 fedtsyrer, der fungerer som en blødgørende agent inden for hudpleje og forebygger fugttab, når man renser huden.

  Jojobaolie
  Kan forbedre hudens genopbyggende egenskaber samt have en beroligende effekt ved udvortes brug.

  INGREDIENSER:
  Ethylhexyl Palmitate (emollient solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing), PEG-20 Glyceryl Triisostearate (emollient cleansing agent), Diisooctyl Succinate (emollient), Olive Oil PEG-7 Esters (emollient cleansing agent/emulsifier), Trihydroxystearin (texture enhancer), Glyceryl Stearate (emulsifier), Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil (non-fragrant antioxidant/skin-softening omega fatty acid), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (non-fragrant antioxidant/skin-softening omega fatty acid), Hydrogenated Rapeseed Oil (non-fragrant antioxidant/skin-softening omega fatty acid), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant).
 • FAQ

  Hvorfor udviklede Paula’s Choice Omega+ Complex Rensebalm?

  Rensebalms er en glimrende løsning til at multitaske, men de fleste på markedet indeholder duft, essentielle olier, farvestoffer og bliver fortsat pakket i krukker. Til kunder, som ønsker at gøre deres renserutine enkel med en multitaskende formel, som nemt fjerner vanskelig makeup og solcreme, men samtidig efterlader huden blød og fugtet, er dette den ideelle løsning. Kan den bruges alene eller som en del af en dobbeltrens.

  Hvilken hudtype egner Omega+ Complex Rensebalm sig bedst til?

  Denne rensebalm til ansigtet var oprindeligt tiltænkt til alle hudtyper. Dog betyder dens bløde, rige tekstur, at den egner sig særligt godt til sensitiv og tør hud, men den kan anvendes af alle hudtyper. Når balmen påføres, varmes den op af huden og får en silkeagtig tekstur. Huden efterlades blød, beroliget og fugtet, når balmen er skyllet af.

  Kan Omega+ Complex Rensebalm bruges alene, eller skal den være en del af en dobbeltrens?

  Den kan bruges alene eller sammen med en af dine andre foretrukne renseprodukter fra Paula’s Choice. Hvis du renser huden to gange, så brug først Omega+ Complex Rensebalm efterfulgt af dit andet renseprodukt.

  Hvilke fordele giver omega fedtsyrer, hvis de kun er i kort kontakt med huden og skylles af?

  Deres primære formål er at beskytte og hjælpe med at styrke hudens sarte barriere, når man renser huden. Dog, efterlades der et lille spor af dem, efter man har skyllet produktet af, da de samarbejder med de blødgørende stoffer for at give dig en fløjlsblød fornemmelse på huden, snarere end en fedtet rest, der ligger som en film henover.

  Hvordan opfører balmen sig under varmere temperaturer, og hvornår begynder den at smelte? Og vil dette have indflydelse på dens virkning?

  Vores omfattende test har vist, at rensebalmens formel begynder at blive blød, når den udsættes for høj varme (omkring 38°C, altså langt over en almindelig rumtemperatur) i længere perioder, men den skiller ikke. Denne midlertidige blødgøring af balmen har ingen indflydelse på dens virkning, men dens tekstur bliver tyndere, hvilket du vil bemærke, når du bruger den. Den får dens naturlige tekstur igen, når den bliver flyttet til et køligere sted.

  Hvorfor indeholder Omega+ Complex Rensebalm olivenolie?

  Den indeholder olivenolien PEG-7 estere, der arbejder som et blødgørende stof, emulgator og en mild renseagent i vores Omega+ Complex Rensebalm. Denne ingrediens er lavet af ren olivenolie, som er blandet med PEG-7, der er et syntetisk fugtigheds- og opløsningsmiddel. Den nye blanding giver en kemisk forbindelse, som er vandopløselig. Olivenolie PEG-7 estere arbejder sideløbende med de andre vigtige ingredienser i denne rensebalm, så det bliver nemt at fjerne overskydende snavs, olie, solcreme og makeup. Vi forstår godt, at du kan blive bekymret, når der står olivenolie på ingredienslisten. Vil olivenolien tilstoppe dine porer? Nej, det kan vi forsikre dig om, at det vil den ikke, selv hvis produktet indeholdt ren olivenolie. Dens molekylestørrelse er ganske enkelt er for stor til at trænge ind i porerne. Vi har valgt en vandopløselig udgave, så du får glæde af de blødgørende stoffer og omega fedtsyren i olivenolien, uden at der efterlades en rest på huden.

  Hvad er forskellen på Omega+ Complex Rensende Balm og The UnScrub?

  Begge produkter er cremede og tilfører fugt, men The UnScrub har til hensigt at give en blid eksfoliering, nærmest som en polering, der fjerner skidt og solcreme. Den er ikke en makeupfjerner i sig selv, og da den indeholder opløsende perler, skal man passe ekstra på ikke at komme den på rundt om øjenlågene, under øjenbrynene og på læberne, der hvor man typisk bærer makeup. Omega Rensende Balm er enestående til at fjerne makeup, og kan bruges både til at fjerne makeup og rense huden på samme tid. Dens tekstur er tykkere og mere luksuriøs en The UnScrub. Fornemmelsen bagefter er også forskellig: huden føles fløjlsblød og smidig, hvilket gør den velegnet til tør, devitaliseret hud.

 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder