-15%
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/niacinamide-treatment/8030.html

Clinical Niacinamid 20% Behandling

480,00 kr. 408,00 kr.
15% rabat
 • En behandling med en høj koncentration af niacinamid opstrammer og minimerer effektivt udseendet af hængende porer og ru knopper som følge af alder eller solskader.

 • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Anti-Aging, Pigmentpletter, Store porer
 • Ingredienser: Niacinamid/B3-vitamin, Vitamin C, Acetylglukosamin Se alle
 • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Full size 20 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Reducerer synligt store porer

 • Gør hudens overflade glat

 • Mindsker pigmentpletter

Reducering af porer på et højere niveau

Denne innovative behandling er vores første nogensinde, som indeholder en sikker og effektiv koncentration på 20% niacinamid. Den avancerede formel minimerer effektivt udseendet af store porer, appelsinlignende tekstur og tilstoppede knopper, så huden fremstår glattere, finere og mere klar.

Clinical Niacinamid 20% Behandling har en flydende gel-tekstur og passer til alle hudtyper. Men den er specielt udviklet til dig, som har vedvarende problemer med porestørrelsen, porens funktioner samt en hud med ru tekstur som følge af alder og solskader.

Hvilket niacinamidprodukt er det rigtige for dig?

10% Niacinamid Booster
  Afhjælper:
 • Store porer
 • Mærker fra uren hud
 • Ujævn tekstur
Clinical Niacinamid 20% Behandling
  Afhjælper:
 • Udstrakte, hængende porer
 • Appelsinlignende tekstur
 • Vedvarende knopper som følge af fedtet hud
WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Niacinamid/B3-vitamin

Niacinamid/B3-vitamin
Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

Vitamin C

Vitamin C
Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dets egenskaber for huden. Vitamin C kan forbedre flere tegn på aldring, gøre ujævn teint mere klar og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

Acetylglukosamin

Acetylglukosamin
Er en ingrediens med genopfyldende egenskaber, der kan gøre meget for at afhjælpe tegn på aldring. Det kan også lysne huden, især hvis det kombineres med brug af niacinamid.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Niacinamide (skin-restoring/skin-replenishing), Pentylene Glycol (solvent/texture enhancer), Butylene Glycol (slip agent/hydration), Glycerin (skin-replenishing), Acetyl Glucosamine (skin-replenishing), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing/antioxidant), Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) Extract (antioxidant), Portulaca Oleracea (Purslane) Extract (antioxidant), Camellia Japonica Flower Extract (antioxidant), Epigallocatechin Gallate (green tea-derived antioxidant), Boerhavia Diffusa Root Extract (skin-soothing), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Allantoin (skin-soothing), Lecithin (skin-replenishing), Pullulan (texture enhancer), Panthenol (hydration), Silica (absorbent), Xanthan Gum (thickener), Sclerotium Gum (thickener), Propanediol (hydration), Sodium Phytate (chelating agent), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative)

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger Niacinamid 20% Behandling

Sådan bruger du en behandling

Påfør et par enkelte dråber en gang om dagen, efter du har renset din hud, brugt skintonic og har udført en eksfolierende behandling. Ved brug om aftenen følges op med et andet behandlingsprodukt efter behov, og der sluttes af med din natcreme. Ved brug om morgenen sluttes af med en creme med en solfaktor på 30 eller højere.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Clinical Niacinamid 20% Behandling

Reviews

FAQ

Most asked

Hvorfor lavede Paula’s Choice et nyt niacinamid-produkt?

Clinical Niacinamid 20% Behandling var Paulas eget hjertebarn. Efter at have oplevet helt fantastiske resultater med 10% Niacinamid Booster ville hun teste, om en fordobling af procenten kunne give hende endnu bedre resultater på hendes mest vanskelige hudproblemer (tilstoppede porer og sebaceous hyperplasia). Resultaterne overgik alle forventninger, og resten er historie. Udover niacinamid tilføjede Paula og hendes team nogle understøttende nøgleingredienser, som virkelig får dette produkt til at skille sig ud fra alt andet, der har til formål at afhjælpe store porer, ru ujævn tekstur og en ujævn hudfarve.

Hvordan er Clinical Niacinamid 20% Behandling forskellig fra 10% Niacinamid Booster?

Den mest markante forskel er, at den indeholder to gange så meget niacinamid og leveres med en gel-tekstur i modsætning til en væske. Derudover indeholder den forskellige understøttende ingredienser, såsom mjødurt, portlak og kamelia, som hjælper med at reducere overskydende fedt samt opveje kollagennedbrydende enzymer, der kan føre til store porer, som er vanskelige at komme af med.

Skal man anvende 10% Niacinamid Booster, Clinical Niacinamid 20% Behandling eller dem begge?

Det afhænger af omfanget af dine primære hudproblemer. Hvis du har vanskelige hudproblemer såsom udstrakte, hængende porer, appelsinlignende tekstur eller vedvarende knopper som følge af fedtet hud, så er 20%-styrken en god mulighed. Hvis dine hudproblemer er mest koncentreret omkring store porer og en ujævn hudfarve, så kan 10%-styrken godt opfylde dine behov. Alternativt kan du altid veksle i brugen af de to og finde den kadence, der fungerer bedst (dette kan kræve, at du eksperimenterer lidt).

Hvorfor er 20% niacinamid en del af Clinical-linjen versus Boosters?

Clinical handler især om avancerede løsninger, hvilket gør det til den perfekte linje for denne nye potente behandling. Clinical Niacinamid 20% Behandling er et intensivt, resultatorienteret produkt, som blev specielt udviklet med henblik på at tackle vanskelige hudplejeproblemer for dem, der følte, at 10% Niacinamid Booster ikke var helt nok. Alle Clinical produkterne er formuleret således, at de kan blandes med masser af forskellige rutiner, hvilket giver brugeren præcis den dosis, de har brug for til at løse deres specifikke problemer.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size

Clinical Niacinamid 20% Behandling

Full size
480,00 kr.
15% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).