• Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
 • Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
 • Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
-15%
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
-15%
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
-15%
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/niacinamide-treatment-8030.html

Clinical Niacinamid 20% Behandling

 • En behandling med en høj koncentration af niacinamid opstrammer og minimiserer effektivt udseendet af hængende porer og ru knopper, som følge af alder eller solskader.

 • Skin Type: Alle hudtyper
 • Concern: Anti-Aging , Pigmentpletter , Store porer
 • Ingredients: Niacinamid/B3-vitamin , C-vitamin , Acetylglukosamin View all
15% rabat
423.00 kr 359.55 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Variations

Full size 20 ml

Produktet er i restordre

Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size

Clinical Niacinamid 20% Behandling

Full size
15% rabat
423.00 kr 359.55 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Hvad kan det?

  Reducering af porer på et højere niveau

  Denne innovative behandling er vores første nogensinde med et indhold af en sikker og effektiv koncentration på 20% niacinamid. Den avancerede formel minimerer effektivt udseendet af store porer, appelsinlignende tekstur og tilstoppede knopper, så huden fremstår glattere, lysere og finere.

  Clinical Niacinamid 20% Behandling har en flydende geltekstur og passer til alle hudtyper. Men den er specielt udviklet til personer, der har vedvarende problemer med porestørrelsen, porens funktioner samt en hud med ru tekstur, som følge af alder og solskader.

  Hvilket niacinamid produkt er det rigtige for dig?

  10% Niacinamid Booster
   Afhjælper:
  • Store porer
  • Mærker fra uren hud
  • Ujævn tekstur
  Clinical Niacinamid 20% Behandling
   Afhjælper:
  • Udstrakte, hængende porer
  • Appelsinlignende tekstur
  • Vedvarende knopper, som følge af fedtet hud
 • Nøglefunktioner

  Reducerer synligt store porer

  Gør hudens overflade glat

  Mindsker pigmentpletter

 • Fremgangsmåde

  Påfør et par enkelte dråber en gang om dagen, efter du har renset din hud, brugt skintonic og har udført en eksfolierende behandling. Ved brug om aftenen følges op med et andet behandlingsprodukt efter behov, og der sluttes af med din natcreme. Ved brug om morgenen sluttes af med en creme med en solfaktor på 30 eller højere.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Niacinamid/B3-vitamin
  Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

  C-vitamin
  Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dens egenskaber for huden. C-vitamin kan forbedre flere tegn på aldring, lysne ujævn teint og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

  Acetylglukosamin
  Er en ingrediens med genopfyldende egenskaber, der kan gøre meget for at afhjælpe tegn på aldring. Det kan også lysne huden, især hvis det kombineres med brug af niacinamid.

  Ingredients:
  Aqua, Niacinamide (skin-restoring/skin-replenishing), Pentylene Glycol (solvent/texture enhancer), Butylene Glycol (slip agent/hydration), Glycerin (skin-replenishing), Acetyl Glucosamine (skin-replenishing), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing/antioxidant), Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) Extract (antioxidant), Portulaca Oleracea (Purslane) Extract (antioxidant), Camellia Japonica Flower Extract (antioxidant), Epigallocatechin Gallate (green tea-derived antioxidant), Boerhavia Diffusa Root Extract (skin-soothing), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Allantoin (skin-soothing), Lecithin (skin-replenishing), Pullulan (texture enhancer), Panthenol (hydration), Silica (absorbent), Xanthan Gum (thickener), Sclerotium Gum (thickener), Propanediol (hydration), Sodium Phytate (chelating agent), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative)

 • FAQ

  Hvorfor lavede Paula’s Choice et nyt niacinamid-produkt?

  Clinical Niacinamid 20% Behandling var Paulas eget hjertebarn. Efter at have oplevet helt fantastiske resultater med 10% Niacinamid Booster, ville hun teste, om en fordobling af procenten kunne give hende endnu bedre resultater på hendes mest vanskelige hudproblemer (tilstoppede porer og sebaceous hyperplasia). Resultaterne overgik alle forventninger, og resten er historie. Udover niacinamid tilføjede Paula og hendes team nogle understøttende nøgleingredienser, som virkelig får dette produkt til at skille sig ud fra alt andet, der har til formål at afhjælpe store porer, ru ujævn tekstur og en ujævn hudfarve.

  Hvordan er Clinical Niacinamid 20% Behandling forskellig fra 10% Niacinamid Booster?

  Den mest markante forskel er, at den indeholder to gange så meget niacinamid og leveres med en geltekstur kontra en væske. Derudover indeholder den forskellige understøttende ingredienser, såsom mjødurt, portlak og kamelia, som hjælper med at reducere overskydende fedt samt opveje kollagennedbrydende enzymer, der kan føre til store porer, som er vanskelige at komme af med.

  Skal man anvende 10% Niacinamid Booster eller Clinical Niacinamid 20% Behandling eller dem begge?

  Det afhænger af omfanget af de primære hudproblemer. Hvis man har vanskelige hudproblemer, såsom udstrakte, hængende porer, appelsinlignende tekstur eller vedvarende knopper, som følge af fedtet hud, så er 20%-styrken en god løsningsmulighed. Hvis dine hudproblemer er mest koncentreret omkring store porer og en ujævn hudfarve, så kan 10%-styrken opfylde dine behov. Alternativt, kan man altid veksle i brugen af de to og finde den kadence, der fungerer bedst (dette kan kræve, at man eksperimentere lidt).

  Hvorfor er 20% niacinamid en del af Clinical-linjen versus Boosters?

  Clinical handler især om avancerede løsninger, hvilket gør det til den perfekte samling for denne nye potente behandling. Clinical Niacinamid 20% Behandling er et intensivt, resultatorienteret produkt, som blev specielt udviklet med henblik på at tackle vanskelige hudplejeproblemer for dem, der følte, at 10% Niacinamid Booster ikke var helt nok. Alle Clinical produkterne er formuleret således, at de kan blandes med masser af forskellige rutiner, hvilket giver brugeren den præcis rigtige dosis, som de har brug for, til at løse deres specifikke problemer.

 • Ekspertråd