-20%
Glow & Go Set - Dry Skin
https://www.paulaschoice.dk/da/glow-and-go-set-dry-skin-Anv2021Kit2.html

Glow & Go Sæt - Tør Hud

 • Basale produkter i rejsestørrelse til normal til tør hud.

  Dette hudplejegavesæt indeholder vores beauty-hårbånd til at holde håret være fra hovedet under rutinen.

 • Skin Type: Normal hud, Tør hud
 • Concern: Anti-Aging , Pigmentpletter , Fine lines and wrinkles
 • Ingredients: Glycolic acid/AHA , Retinol (Vitamin A) , Vitamin C View all
20% rabat
235.00 kr 188.00 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Glow & Go Set - Dry Skin

Glow & Go Sæt - Tør Hud

20% rabat
235.00 kr 188.00 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Giv tør hud næring med disse ”hudplejeengle”

   Tre basale produkter til normal til tør hud. Deres små størrelser gør dem ideelle til at have med på farten eller til dem, der ønsker at teste produkterne for at se, om de fungerer på deres hud. Dette sæt er også en fantastisk gave.

  • Resist Anti-Aging 5% AHA Eksfoliant er en mild eksfoliering med 5% glykolsyre (AHA). Det er en let lotion, som er en fornøjelse at påføre, og den absorberes hurtigt. Tørre, ru pletter bliver glattere, og tegn på aldring mindskes.
  • Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum blander ren retinol med kraftige antioxidanter for at minimere fremtoningen af rynker samt forbedre hudens fasthed og give kedelig hud nyt liv. Denne rige, silkeagtige formel efterlader huden glat, fugtet og strålende.
  • Vores Resist Barrier Repair Natcreme er fyldt med retinol og antioxidanter for at styrke og opstramme huden. Dens fugtgivende, cremede formel giver en langtidsvarende fugttilførsel for en blødere, glattere og mere strålende hud.
 • Nøglefunktioner

  Reducerer tegn på aldring

  Fugter tør hud

  Ideel at bruge, når man er på farten

 • Fremgangsmåde

  Der findes en brugsvejledning for de enkelte produkter på produktsiderne.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Glykolsyre/AHA
  Kan hjælpe med at fjerne døde hudceller og forny hudens overflade, mindsker synligt tegn på aldring, især fra solskader. Kan også fungere som en vandbindende agent.

  Retinol
  Er en ren energiindsprøjtning, der kan forbedre flere hudproblemer, hvoraf de fleste er relateret til synlige tegn på aldring. Den genopbygger huden, udglatter rynker, forbedrer solskader og er en antioxidant.

  C-vitamin
  Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dens egenskaber for huden. C-vitamin kan forbedre flere tegn på aldring, lysne ujævn teint og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

  Please check the individual products for ingredient listings.

 • FAQ

  Godt at vide, før du begynder at bruge en eksfoliering.

  Det bedste er, at øge brugen af et AHA-produkt gradvist. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg derefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

  Kan jeg anvende Resist Daily Smoothing Behandling samtidig med en af Paula’s Choice BHA produkter?

  Ja, men det er ikke strengt nødvendigt at anvende en AHA og en BHA eksfoliering på samme tid. Eksfoliering er en balancegang, hvor man skal passe på, at det ikke bliver for meget, så fordelene bliver til irritation. Hvis man anvender flere eksfolieringer samtidigt, øger det risikoen for irritation, og det giver ikke nødvendigvis flere fordele. Hvis du ønsker at bruge et BHA produkt og Resist Daily Smoothing Behandling, så anbefaler vi, at du bruger den ene om morgenen og den anden om aftenen. Hvilken en du anvender hvornår, er blot et spørgsmål om personlige præference.

  Hvordan adskiller Resist Intensive Retinol Serum mod Rynker sig fra andre Antioxidant Koncentrater fra Paula's Choice?

  Den største forskel ligger i, at Resist Intensive Retinol Serum mod Rynker har et højere indhold af retinol end vores Skin Recovery og Skin Balancing serummer med retinol. Resist Super Antioxidant Koncentreret Serum indeholder ikke retinol og er som sådan et fremragende serum til at veksle med Intensive Retinol Serum mod Rynker. Begge serummer er lavet til alle hudtyper, hvorimod Skin Recovery Super Antioxidant Koncentreret Serum egner sig bedst til normal til meget tør hud, og Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Koncentrat egner sig bedst til normal til fedtet hud eller blandet hud. Hver enkelt Super Antioxidant Koncentreret Serum fra Paula’s Choice er baseret på silikone. De indeholder en effektiv blanding af antioxidanter og plejende ingredienser samt cellekommunikerende ingredienser til at genopbygge huden og reducere rynker væsentligt, øge produktionen af kollagen og forbedre teinten.

 • Ekspertråd