COVID-19, en besked til vores kunder

Hos Paula's Choice er vores kunder og fællesskab kernen i det, vi udfører hver dag. Vores tanker går til alle dem, der er berørt af COVID-19. Man råder os fortsat til at foretage ændringer i vores dagligdag, men én ting, som ikke vil ændre sig, er vores engagement i at informere og servicere dig. Vores kunders, ansattes og deres familiers sikkerhed er vores førsteprioritet.

Læs videre for at se vores seneste opdateringer om, hvordan vi tilpasser os og arbejder under de forhold, der er den nye normale hverdag.

 

Vi er her stadig for dig

Du kan fortsat bestille dine foretrukne hudplejeprodukter på vores hjemmeside. Vi foretager proaktive tiltag for at undgå, at produkter kommer i restordre, men det kan ske, at nogle af vores produkter er midlertidig udsolgt. Det kan også ske, at det tager lidt længere tid end sædvanligt, inden du modtager din ordre.

Nogle af vores samarbejdspartnere har ændret deres måde at levere pakker for, for at leveringerne forbliver sikre. Det kan ske, at de efterlader din pakke et sikkert sted, og der ikke længere kræves underskrift. Læs mere på vores side om forsendelse.

Vi hjælper også med det, vi gør allerbedst – dele vores viden om hudpleje. Mange af os bærer dagligt mundbind og oplever i den forbindelse, at der opstår nye hudproblemer som følge heraf. Vores artikel om, hvordan man holder sin hud sund, selv når man bærer personligt beskyttende udstyr og mundbind, blev for nylig udarbejdet af vores forskningsteam. Den giver praktisk råd og vejledning, for at hjælpe vores kunder, som oplever sådanne hudproblemer.

Vores hudplejeeksperter står altid parat til at hjælpe dig med dine spørgsmål om hudpleje. Du er altid velkommen til at kontakte dem for personlig vejledning.

Sikkerhed kommer i første række

Vi overvåger nøje de betingelser, som vores produkter fremstilles under. Vores lagre følger den lokale lovgivning og regler sammen med vores almindelige sikkerhedsprotokoller. Der arbejdes i et rent miljø for at sikre, at vores produkter fremstilles og sendes til dig på sikker vis.

Størstedelen af vores ansatte fortsætter med at arbejde hjemmefra. På vores europæiske hovedkontor har vi implementeret de lokale regler for at skabe et sikkert arbejdsmiljø, så de ansatte, der ikke kan arbejde hjemmefra, eller finder det svært, kan tage på arbejde. Vi følger fortsat regeringens råd i de enkelte lande.

Det er tid til at passe på hinanden

Forskning og test har altid været en central del af, hvem vi er, hvilket er grunden til, at Paula's Choice Skincare har doneret 50.000$ til COVID-19 Solidarity Response Fund for World Health Organization. COVID-19 Response Fund arbejder på at spore og forstå spredningen af virussen, sikre at patienter får den nødvendige pleje, give plejepersonalet de nødvendige forsyninger og information samt accelerere processen i at udvikle vacciner, tests og behandlinger.

En besked fra vores grundlægger, Paula Begoun

”I disse usikre tider, vil jeg gerne minde alle om, at vi ofte er vores bedste selv, når vi står i en udfordrende situation. Det er i sådanne stunder, at vi søger at hjælpe andre og mindes om livets sande mening. Hos Paula's Choice Skincare har dette altid været vores værdier og den måde, hvorpå vi kommer igennem tingene på, ligegyldigt hvad der er dukket op af forhindringer på vores vej.

Den anden morgen blev jeg mindet om, hvor vigtigt rutine og hudpleje er for mig – især i disse tider, hvor tingene føles ude af kontrol. Det er det perfekte tidspunkt at sætte farten lidt ned, pleje sig selv og forblive i nuet.

Jeg håber, at du vil kunne føle det samme øjeblik af ro og tillid, igennem den simple, men vigtige, handling det er at pleje din hud. Vær forsikret om, at vi altid er til stede til at give dig den rette information, så du kan pleje din hud bedst muligt, ligegyldigt hvad der sker.

Jeg ønsker jer alle et godt helbred, og alle os hos Paula's Choice sender jer vores kærligste hilsner og støtte.”