https://www.paulaschoice.dk/da/calm-ultra-gentle-cleanser-travel-size/9197.html

Calm Ultra-Gentle Renseprodukt - Rejsestørrelse

Et blødt, behageligt renseprodukt, der fjerner makeup og urenheder, samtidig med at hudens barriere bevares. Den beroligende formel efterlader en silkeglat finish og giver rødme-reducerende fordele.

45,00 kr.
  • Et blødt, behageligt renseprodukt, der fjerner makeup og urenheder, samtidig med at hudens barriere bevares. Den beroligende formel efterlader en silkeglat finish og giver rødme-reducerende fordele.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Rødme, Sensitiv hud
  • Ingredienser: Glycerin, Præbiotika, Caprylic/Capric Triglyceride Se alle
  • Rutine: Renseprodukt
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Egnet til sensitiv hud

  • Renser blidt uden at skabe ubalance i hudens barriere

  • Efterlader huden med en blød og fugtet fornemmelse

Afhjælp både sensitivitet og rødme med ét renseprodukt

CALM Ultra-Gentle Renseprodukt har en ny og forbedret kombination af ekstra milde og overfladeaktive stoffer. De nærmest smelter urenhederne væk med en blødgørende skum, der bevarer hudens barriere. Beroligende triglycerider og fugtgivende glycerin efterlader en silkeblød finish, mens præbiotiske sukkerarter understøtter hudens mikrobiom til at afhjælpe sensitivitet over tid.


Flasken til dette produkt i fuld størrelse er fremstillet af 96% genbrugsmateriale (eksklusive låg).

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Glycerin

Glycerin
Er en genopfyldende og genopbyggende ingrediens, der findes naturligt i huden. Det hjælper huden med at vedligeholde et sundt udseende, og forsvarer den mod tørhed.

Præbiotika

Præbiotika

Hjælper med at genopbygge og reparere hudens mikrobiom. Derved kan huden danne flere af de beskyttende stoffer, den behøver for at være såring; sund som muligt.

Caprylic/Capric Triglyceride

Caprylic/Capric Triglyceride
Kommer fra kokosolie og glycerin, og det betragtes som et fremragende middel til at blødgøre, fugte og genopfylde huden.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), Sodium Cocoyl Glutamate (Cleansing Agent), Glycerin (Skin conditioning agent), Caprylic/Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), Cocamidopropyl Betaine (Skin conditioning agent), Sodium Laurylglucosides Hydroxypropulsulfonate (Surfactant), Cellulose Gum (Viscosity increasing agent), Coco-Caprylate/Caprate (Emolient), Hydroxyacetophenone (Antioxidant), Inulin (Viscosity increasing agent), Xanthan Gum (Viscosity increasing agent), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Cellulose (Viscosity increasing agent), Fructose (Humectant), Glucose (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative).

Fremgangsmåde

1. Trin Renseprodukter Ultra-Gentle Renseprodukt - Rejsestørrelse

Sådan bruger du et renseprodukt

Gør ansigtet vådt, og påfør en smule renseprodukt på din hud med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
CALM Ultra-Gentle Renseprodukt - Rejsestørrelse

Reviews

FAQ

Most asked

Hvad er forskellen på CALM Ultra-Gentle Renseproduktet og andre renseprodukter fra Paula’s Choice?

Alle Paula’s Choice-renseprodukter er formuleret til at være skånsomme. CALM Ultra-Gentle Renseprodukt er herudover specielt formuleret til sensitive, følsomme, reaktive eller beskadigede hudtyper. Denne silkebløde gel-lotion indeholder beroligende triglycerider, fugtgivende glycerin og præbiotiske sukkerarter, der hjælper med at beskytte hudens sarte barriere. Det er det perfekte første trin i enhver behandling af sensitiv hud.

Hvad er forskellen på den originale CALM Nourishing Cream Renseprodukt til normal/tør hud samt CALM Nourishing Rensegel til fedtet/kombineret hud og den nye CALM Ultra-Gentle Renseprodukt til alle hudtyper?

Hvor de originale CALM Renseprodukter til normal/tør hud og fedtet/kombineret hud indeholder en god cocktail af beroligende ingredienser, er CALM Ultra-Gentle Renseprodukt en mere målrettet løsning til alle hudtyper. Det silkebløde gel-renseprodukt er endnu bedre egnet til at dække de specifikke behov, som særligt sensitiv hud med tendens til rødme, har. De ekstra milde overfladeaktive stoffer i den nye formel producerer et hudblødgørende skum, der forsigtigt renser. De præbiotiske sukkerarter og den fugtgivende glycerin understøtter hudens barriere og efterlader den beroliget, fugtet og behagelig.

Hvordan adskiller CALM Ultra-Gentle Renseproduktet sig fra SKIN RECOVERY Renseproduktet?

CALM Ultra-Gentle Renseproduktet er en mild gel-lotion, der er formuleret til alle hudtyper, der viser tegn på sensitivitet. Dens beroligende tekstur fjerner forsigtigt urenheder, mens fugtighedsbevarende midler hjælper med at holde huden fugtet. Herudover understøtter de præbiotiske sukkerarter et sundt mikrobiom. SKIN RECOVERY Renseproduktet er bedst til dig, hvis primære udfordring er en tør til meget tør og/eller skællende hud. Den har en cremet, fyldig tekstur, der skånsomt fjerner urenheder og efterlader en tør hud, der føles lettet, blød og behagelig.

Er CALM Ultra-Gentle Renseproduktet velegnet til rødmen eller hud, der kæmper med eksem?

Ja, CALM Ultra-Gentle Renseproduktet har en række barriereforstærkende og beroligende ingredienser og er derfor også velegnet til hud med tendens til rødme og eksem.

Efterlader CALM Ultra-Gentle Renseproduktet rester eller et tyndt overfladelag på min hud?

Nej, CALM Ultra-Gentle Renseproduktet skylles fuldstændigt af. Det samme gælder for alle Paula's Choices øvrige renseprodukter.

Skal jeg bruge en øjen- eller makeupfjerner, før jeg bruger CALM Ultra-Gentle Renseproduktet?

Denne milde ansigtsrens fjerner effektivt de fleste former for makeup. Hvis du bruger vandfast mascara, makeup med lang holdbarhed eller andre former for makeup, som kan være svære at fjerne, kan du overveje at starte med vores OMEGA+ Complex Rensebalm.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Calm Ultra-Gentle Cleanser Travel Size

CALM Ultra-Gentle Renseprodukt - Rejsestørrelse

Rejsestørrelse
45,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).