-20%
Boost & Refine Gift Set
https://www.paulaschoice.dk/da/boost-and-refine-gift-set-Anv2021Kit1.html

Boost & Refine Gave Sæt

 • Power-trio af anti-aging boostere til at forfine porer samt give en fastere og mere strålende hud.

  Dette hudplejegavesæt indeholder vores beauty-hårbånd til at holde håret være fra hovedet under rutinen.

 • Skin Type: All Skin Types
 • Concern: Anti-Aging , Store porer , Kedelig hud
 • Ingredients: Peptides , Niacinamide/Vitamin B3 , Vitamin C View all
20% rabat
1,292.00 kr 1,033.60 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Boost & Refine Gift Set

Boost & Refine Gave Sæt

20% rabat
1,292.00 kr 1,033.60 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Giv din hud et boost

  Peptide Booster giver en koncentreret dosis af otte stærkt målrettede peptider, fugtende aminosyrer og plejende ingredienser til at reducere tab af fasthed, kedelig hud, rynker og misfarvninger.

  C15 Super Booster er en kraftig blanding af 15% C-vitamin, effektfulde antioxidanter og udglattende peptider, der giver en mere strålende hud, der ser yngre ud.

  Koncentreret 10% Niacinamid Booster reducerer fremtoningen af store porer og forbedrer hudens tekstur.

 • Nøglefunktioner

  Udligner fine linjer og rynker

  Fremmer hudens strålende udseende

  Reducerer synligt store porer

 • Fremgangsmåde

  Boostere skal påføres efter brug af et renseprodukt, skintonic og en eksfoliering. Produkterne påføres i henhold til deres tekstur, fra den tyndeste til den tykkeste. Til dette sæt anbefaler vi, at du skiftevis anvender boosteren morgen og aften alt efter din huds behov.

  • Hvis hovedformålet er at få en fastere hud, der ser yngre ud, så anvend Peptide Booster mindst en gang om dagen i din morgenrutine og skift med C15 Super Booster og Niacinamid Booster om aftenen.
  • Er dit største problem kedelig hud? Så anvend C15 Super Booster en gang om dagen i din aftenrutine, og skift med Peptide Booster og Niacinamid Booster om morgenen.
  • Er dit største problem store porer og sensitiv hud? Så anvend Niacinamid Booster mindst en gang om dagen i din morgenrutine, og skift med C15 Booster og Peptider Booster om aftenen. Peptide Booster egner sig til sensitiv hud. C-vitamin kan nogle gange gøre huden følsom, så vi anbefaler, at brugen af C15 Super Booster bygges op stille og roligt.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Peptider
  Er en del af aminosyrer, hvoraf nogle har en enestående beroligende effekt, mens andre kan forbedre fremtoningen af rynker, tab af fasthed samt hjælpe med at give udtryksrynker et mildere look.

  Niacinamid/B3-vitamin
  Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

  C-vitamin
  Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dens egenskaber for huden. C-vitamin kan forbedre flere tegn på aldring, lysne ujævn teint og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

  Please check the individual products for ingredient listings.

 • FAQ

  Kan jeg anvende Peptide Booster, hvis jeg har sensitiv hud eller tendens til rødme?

  Det er ikke noget problem at anvende Peptide Booster, hvis du har sensitiv hud eller tendens til rødme. Faktisk, er Peptide Booster en glimrende løsning til dem, der ikke kan tåle produkter med et højt indhold af retinol.

  Hvorfor anbefaler I at anvende C15 Super Booster inden for tre måneder?

  C15 Super Booster indeholder en høj koncentration af C-vitamin, som mister sin kraft, når den kommer i kontakt med lys og luft. Hvis den anvendes inden for tre måneder, garanteres dens effektivitet, mens produktet muligvis ikke er ligeså effektivt efter denne tidsperiode. Uåbnet kan C15 Super Booster holde sig i op til et år.

  Kan det høje indhold af C-vitamin i C15 Super Booster irriterer min hud?

  C-vitamin er generelt ikke en ingrediens, der forårsager hudirritation. Men hvis din hud ser rød eller betændt ud, så anbefaler vi, at du bruger produktet færre gange eller helt stopper med at bruge det midlertidigt.

  Kan jeg anvende 10% Niacinamid Booster rundt om mine øjne?

  Du kan anvende 10% Niacinamid booster rundt om øjnene, i ren form eller blandet med din foretrukne øjencreme. Du kan også tilføje 2-3 dråber i din serum eller natcreme, som du også kan bruge rundt om øjnene.

 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder